Hirsalan yhteistyökumppani Husqvarna


​​​​​​​Husqvarnan robottileikkureiden avulla takaamme erinomaiset pinnat Hirsala Golfissa - vapauttaen kentänhoidon aikaa muille työtehtäville!Meillä Hirsala Golfissa kentänhoidon ympärivuorokautista työvuoroa hoitaa kaksikymmentäkaksi Husqvarnan robottileikkuria. Robottileikkureiden laadukkaan ja säännöllisen työnteon myötä vapautuu kentänhoidon aika heinänleikkuusta tärkeämpiin työtehtäviin kuten yleisen laadunparantamiseen ja kasteluun.

Robotiikan hyödyntäminen tukee Hirsalan ympäristövastuullisuutta pienentämällä kentän hiilijalanjälkeä sekä myös kustannuksia pitkässä juoksussa.

Yhteistyömme Husqvarnan kanssa mahdollistaa luonnon ja golfin synergian - joka on jatkuva prioriteetti Suomen ympäristövastuullisimpana kenttänä.


"Meillä Husqvarnalla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus itsenäisistä nurmikonhoitoratkaisuista ja tavoitteenamme on tarjota ensiluokkaisen laadukas nurmi pelaajille äänettömästi ja ympäristöystävällisesti, siksi Hirsala Golf onkin hyvin luonteva yhteistyökumppani meille.

Hirsala Golf on rohkeasti lähtenyt kokeilemaan robotiikkaa kenttien nurmikon hoidossa ja on hieno esimerkki siitä, miten suuret alueet pystytään hoitamaan autonomisilla ratkaisuilla. Robottiruohonleikkureistamme onkin tullut osa kenttätiimiä ja näin kentän työntekijöiltä vapautuu aikaa ruohonleikkaamisen sijaan muihin tehtäviin täydellisen golfkokemuksen luomiseksi.

Meille on tärkeää, että leikkureidemme työn jälkeen nurmen laatu ylittää käyttäjien odotukset ja se on aina täydellisessä kunnossa pelaajia varten."

"Robotiikka on nykypäivän ratkaisu niin kentän, pelaajien kuin ympäristönkin kannalta ja meille on ilo, että Hirsala Golf on kanssamme mukana toteuttamassa laadukasta nurmikkoa", kertoo Mikael Viitanen Husqvarnan PRO-puolen myyntipäällikkö.