Kiitos kaudesta 2024! Pelioikeudet ja sarjakortit ensi kaudelle myynnissä verkkokaupassamme - nähdään ensi vuonna!

UUTISET

Yllätys pelaajille! Golfkenttä avautuu vielä keskiviikosta sunnuntaihin – tervetuloa nauttimaan viimeisistä kierroksista


Ykkösväylän talviremontin viivästymisestä johtuen ja hienojen syyskelien jatkuessa pääsemme avaamaan uudelleen kentän vielä tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin saakka!

Kauden 2025 sarjakorttien myynti käyntiin - tutustu henkilökohtaisiin sarjakortteihin ja Green Fee -paketteihin!
​​​​​​​


​​​​​​​Pelioikeuksien ja Green Fee -pelaamiseen välille on luotu sekä henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja sarjakortteja että esim. läheisten kesken jaettavia Green Fee -paketteja

Tähtiloistoa Hirsalan päätöstapahtumassa - Janne Lehto valittiin vuoden hirsalalaiseksi!

Hirsalan kauden päätöstapahtumassa oli monipuolista ohjelmaa ja tapahtuma päättyi kauden onnistujien palkitsemiseen
​​​​​​​

Kenttä auki vielä syyslomaviikon - jatkamme päätöstapahtuma huipputarjouksia niin pro shopissa kuin kauden 2025 pelipaketteihinkin!

Hirsalan kenttä suljetaan sunnuntain 20.10. jälkeen. Jatkamme päätöstapahtuman tarjouksia asiakkaidemme toiveesta vielä viimeisen aukioloviikon ajan.

Aurinkoinen finaaliscramble päättyi tuplamestaruusjuhliin - Espanjan matkan voitti Tanja Kyhälä!

Upeassa aurinkoisessa syksyisessä säässä pelatun finaaliscramblen voittivat Eetu ja Tanja Kyhälä, joista jälkimmäinen tuuletti kisan päätteeksi myös Golden Sun Golf -rankingin voittoa ja matkaa Espanjaan Hirsalan ryhmämatkalle!

Lähde Hirsalan ryhmämatkalle maaliskuussa 2025 Espanjan Alicanteen!

Hirsalan historian neljännellä ryhmämatkalla matkataan Espanjaan, ja tällä kertaa kohteena on arvostettu La Finca, joka sijaitsee Alicanten seudulla.

Golden Sun Golf rankingin kärkiehdokkaat haastattelussa ennen kauden huipentavaa Finaaliscramblea!

Hirsalassa on koko kauden ajan kilpailtu pari- ja joukkuekilpailuissa kuukausikilpailuissa, joissa on ollut jaossa Golden Sun Golf -ranking -pisteitä.

Tutustu lokakuun Green Fee -tarjouksiin!

Lokakuussa on tarjolla Green Fee -pelaamiseen loistotarjouksia joka päivälle! Kenttä on auki kelien salliessa vielä syyslomaviikon su 20.10. saakka.

Huomio aamulähtöihin syyskaudella
​​​​​​​


Aamut kylmenevät syksyä kohti mennessä ja joudumme tilanteen mukaan peruuttamaan lähtöaikoja.


​​​​​​​