KENTTÄESITTELY

Hirsala Golf on kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen championship-tason golfkenttä, joka tarjoaa sopivasti haasteita sekä klubipelaajille että huippupelaajille.

Hirsalan kenttä on tunnettu huippukuntoisista viheriöistä, tyylikkäästä klubitalosta, erinomaisista peliaikojen saatavuudesta, ympäristöasioiden edelläkävijyydestä sekä loistavasta sijainnista pk-seudun välittömässä läheisyydessä.

Kentän pituus on takatiiltä (musta tii) mitattuna 6 302 metriä. Kenttäennätyksen takatiiltä on tehnyt Eemil Alajärvi (66 lyöntiä, 18.5.2024) ja naisten kenttäennätys siniseltä tiiltä on Emilia Väistö (68 lyöntiä, 18.5.2024) hallussa.

Suurin korkeusero kentällä on 20,5 metriä eli täysikasvuisen puun korkeus. Väylät kulkevat vaihtelevassa maastossa.

Hirsala Golfin alueella on monimuotoinen puusto, kallioiden laella kasvaa käkkärämäntyjä, ja pylväskatajia, lehtoalueilla jättimäisiä haapoja ja leppiä sekä mm. komea kilpikaarnamänty. Kentän rakentamisessa on säilytetty puusto mahdollisimman tarkoin, komeat maisemapuut saavat kunniapaikan väylien varrella.

Alueella on runsas aluskasvillisuus ja laaja eläimistö. Oravien, mäyrän, ja hirvien lisäksi alueella asuu pieni peuralauma. Eläimistölle on jätetty riittävät, yhtenäiset suoja-alueet, ja niiden luontaiset kulkureitit on säilytetty.

Kentän suunnittelija on kokenut ja arvostettu pohjoisirlantilainen kenttäsuunnittelija David Jones (PGA European Tour, Member of The Board of Directors, PGA European Tour, Managing Director of The European Tour Properties 2003-). Kentälle uuden Master Planin 2023 on suunnitellut Christian Lundin, joka on Henrik Stenson Golf Designin johtava voima. Luonnos Master Planista löytyy täältä.

SLOPETAULUKOT


Väyläkartta

Väylä #1 – Saint-Gobain Finland

Väylä #2 – RYOBI
​​​​​​​
(Hole in onella palkinto)

Väylä #3 – NOVOSAN

Väylä #4 – Golden Sun Golf (Albatrossilla matkalahjakortti)

Väylä #5 – Seepsula

Väylä #6 – Securitas

Väylä #7 – BDO

Väylä #8– AAVA (Holarilla koulutuspaketti, arvo lähes 1000 €)

Väylä #9 – Ravintola Hirsala Verde

Väylä #10 - KRESS

Väylä #11 – Hirsala Padel

Väylä #12 – John Deere [Albatrossilla 300 € lahjakortti Witraktorille]

Väylä #13 – Asfalttikallio

Väylä #14 – Hartwall [Holarilla Hartwallin kuusi koria virvokkeita]

Väylä #15 – Signal Partners

Väylä #16 – Maserati / Luxury Cars Automobiles Oy

Väylä #17 – Titleist

Väylä #18 – Hirsala Padel (Albatrossilla kahdeksalle hengelle Padel-turnaus + VIP-sauna -paketti (arvo n. 750 €)