YRITYSTAPAHTUMAT

YRITYS- JA YKSITYISTAPAHTUMAT

Hirsala Golf on ammattimainen yritys- sekä yksityistapahtumien järjestäjä.

Huippukuntoinen kenttä, ensiluokkainen palvelu ja herkullinen ruoka yhdessä toimivan ja tilavan klubialueen kanssa auttavat luomaan tapahtumastanne onnistuneen.

Huomioimme tarpeenne yksilöllisesti ja teemme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin te haluatte. Järjestämme tapahtumia niin suuryrityksille kuin pienemmille kaveriporukoillekin. Me pidämme huolen siitä, että vieraanne voivat nauttia rennosta päivästä Hirsalan klubitalossa ja ympäristössä.

Meillä saat yrityksellesi unohtumattoman golfpäivän johon voit sisällyttää perinteisen golfkierroksen tai kilpailun lisäksi myös

- Padelia

- Ryhmäopetusta

- VIP saunatilat


Reilun 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevan Hirsalan klubitalo on näyttävä ja toimiva kokonaisuus, jossa vastaanotto ja jopa 120-paikkaiseksi venyvä ravintola sijaitsevat kätevästi yhtenäisessä tilassa. Pukuhuoneista löytyy miehille lähes 70 ja naisille noin 40 täysmittaista pukukaappia, sekä saunat ja kattavat peseytymistilat pyyhkeineen ja pesuaineineen. Hirsalassa on myös erillinen meikkihuone sellaista kaipaaville.

Hirsalan kenttä toimii erinomaisesti yhteislähtöjä varten. Kaikki lähtöpaikat sijaitsevat lähellä klubialuetta ja peräti 15/18 tiiauspaikasta on alle 500 m päässä, ja kauinkin tiiauspaikka on klubin pääovelta vain parin väylänmitan päässä (noin 800 metriä eli 10 min).

Harjoitusalueet perusparannettiin ja laajennettiin vuonna 2021:

Novelle Range tähtäysviheriöineen sijaitsee klubitalon välittömässä läheisyydessä, ja on matkalla ykkös- ja kymppitiille. Rangen ja ykköstiin välillä sijaitsee erittäin tasokas WISE Lähipelialue, jolla on peräti 1100 m2 laajuinen useammassa tasossa sijaitseva harjoitusviheriö sekä ainutlaatuinen luontoon sijoitettu chippigriini, jolle on mahdollista lyödä jopa 40m etäisyydeltä.

Pienempiin yksityistapahtumiin on mahdollista varata alimmassa kerroksessa sijaitsevat VIP-saunat, josta löytyy 16 hengelle sauna-tilat pukukaappeineen. Oleskelutilaan on saatavilla ravintolan palvelut eli voit pelien jälkeen nauttia yksityisesti saunomisesta, ruoasta, juomista ja palkinnonjaosta privaatisti oman ryhmäsi kanssa.

Klubitalon yläkerrasta löytyy palavereihin sopiva yksityinen kabinettihuone, johon mahtuu kokoustamaan noin 20 ihmistä.

Ravintolasalista on mahdollista luoda yksityinen, noin 60 hengen seminaaritila, minne on saatavilla vaikkapa herkullinen buffet-ruokailu seminaarin yhteyteen.

Hirsala Padel - yrityksille


Aloita onnistuneen golftapahtuman suunnittelu olemalla yhteydessä meihin:

palvelupäällikkö Robin Herlin:

robin.herlin(a)hirsalagolf.fi


toimitusjohtaja Jussi Kuusela:

jussi.kuusela(a)hirsalagolf.fi

​​​​​​

ravintola Hirsala Verde:

ravintola(a)hirsalagolf.fi


​​​​​​​
Tapahtumien yleiset sopimusehdot Hirsala Golf 2024