OPETUS

Hirsala Golf:n opetustoiminnasta vastaavat kaudella 2024 Minea Blomqvist-Kakko, David Brumpton, Harri Murtonen ja Sauli Suomela


Alla on opettajista tarkemmat kuvaukset.


Minea ”Minni” Blomqvist-Kakko

Puh. 040 552 2190

minni@mrgolfschool.fi

"Pelasin golfammattilaisena 2004–2017 jonka jälkeen oli aika alkaa keskittymään omaan perheeseen toisen lapsemme synnyttyä. Perustimme oman golfkoulun Minni&Roope Golf School ja vastaamme opetustoiminnasta Pickala Golfissa, Nordcenterissä ja Ruukki Golfissa.

Muutama syksy sitten olimme pelaamassa syksyisessä säässä Hirsalan kenttää, ja sattuman kaupalta juuri tuona päivänä olin käynyt etsimässä meille omaa talviharjoittelutilaa. Tässäkin todisteena, että aina kannattaa avata suunsa sillä enpä edes tiennyt Hirsala Golfin hienoista tiloista alakerrassa. Nyt olemme saaneet opettaa Hirsalan alakerrassa kaksi talvea ja pitää Hirsala Lounge simulaattoritilaa.

Valmistuin huhtikuussa 2022 ammattivalmentajaksi Kuortaneelta. Tammikuussa aloitin tyttöjen- ja naisten maajoukkueessa asiantuntijavalmentajana. Olen nauttinut suunnattomasti harjoitteluleireistä ja on ollut hienoa päästä taas kilpagolfin pariin. Perheessämme mieheni Roope Kakko pelaa golfammattilaisena ja hakee nousua Challenge Tourilta takaisin Eurooppa Tourille.

Itselläni oli hienot lapsuusvuodet golfin parissa. Tuohon aikaan Espoon golfseurassa junioritoiminnassa oli mukana paljon junioreita. Päivät kuluivat aamusta iltaan kentällä treenaten, pelaten ja ystävien kanssa yhteistä aikaa viettäen. Sain nauttia kahden seuran laadukkaasta junioritoiminnasta sillä myöhemmin edustin Sarfvikia jossa olin valmennuksessa Ville Kallialan opeissa."


David Brumption

Puh. 050 514 5056

"I have been teaching for over 30 years for all standards of players from beginners to professionals. What I like to do with my teaching is to help people to do better what they have rather than change everything they have. I am still teaching all standards of players and age groups, youngest being 7 years and oldest being 80 years old. I have worked in Hirsala Golf since 2019 an I’m very much looking forward to meeting you all in the future."​​​​​​​


Harri Murtonen

Puh. 040 5389 493

Harri on tehnyt mittavan elämäntyön lajin parissa. Hän on opettanut yli 2000 uutta golfaria lajin pariin ja opettanut kaikenikäisiä golfareita harrastajasta kilpapelaajiin ikähaarukaltaan 3-84 vuotiaita. Valmentajana Harri haluaa löytää jokaiselle luontaisen ja samalla tehokkaan tavan käyttää kehoa ja mailaa.

Harrin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti opetuksen ohella säilynyt intohimo pelaamiseen ja oman pelin kehittämiseen. Harrilla on vahva kilpatausta pelaajana. Parhaimpina saavutuksina amatöörivuosilta neljä Suomen mestaruutta ja seitsemän hopea- ja pronssi mitalia. Ammattilaisena parhaaksi saavutukseksi hän nostaa Suomen PGA:n mestaruuden 2004 Nordcenteristä. Opetusten ohella unelmana on vielä joskus pelata senioreiden British Open.
​​​​​​​

Varaa Harrille opetus täältä


Sauli "Indy" Suomela

Puh. 0400 585 219

indy@kolumbus.fi

  • Opettanut tuhansia, vasta-alkajia sekä maajoukkue- ja ammattilaiskilpapelaajia
  • Toiminut Golf Pro:na kaudesta 2020 alkaen Hirsala Golfissa ja sitä ennen vuodesta 1990 lähtien Peuramaalla
  • Opettaa suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Iäkkäin oppilas on ollut 94v ja nuorin 4v – opetusta siis kaikenikäisille

Tarjoan yksityis- ja ryhmäopetuksia sekä myös hyvää tapaa harjoitteluun kenttäkierroksen aikana. Kierroksen aikana mahdollista saada vinkkejä tekniseen suoritukseen ja ennen kaikkea omiin valintoihin kierroksen aikana ns. course management. Varauksen voi soittaa suoraan minulle 0400-585219, katsotaan sitten yhdessä sopiva ajankohta. Hinta 60€/tunti yhdelle tai 4 henkilölle.”

Katso ajankohtaiset kurssit ja muita tietoja: www.golfvalmennus.comOlen Jenna Mäihäniemi, 27-vuotias golfammattilainen. Golfin parissa olen ollut yli 20 vuotta. Olen pelannut ammattilaisena Euroopassa ja ennen ammattilaiseksi siirtymistä olin maajoukkueessa monta vuotta. Peliurani jälkeen toimin muutaman vuoden GoGolfilla opettajana ja kiinnostus opettamiseen kasvoi. Suoritan tällä hetkellä Suomen Golfliiton ja PGA:n golfopettajakoulutusta. Olen helposti lähestyttävä, kannustava ja positiivinen. Mahtavaa päästä mukaan Minni&Roope golfschoolin valmennustiimiin ja höydyntämään opettamisessa olosuhteita jotka ovat huipputasolla!


"Hienoa saada tiimiimme naisvalmentaja, joka on ihmisenä helposti lähestyttävä, iloinen ja mukava. Nuoresta iästä huolimatta Jennalla on vankka kokemus golfista oman kilpataustansa vuoksi ja on osaava ammattilainen tiimiimme", Minni Blomqvist Kakko iloitsee.