Tervetuloa pelaamaan vielä viikon 42 ajan! Viimeinen pelipäivä kaudelle 2024 on sunnuntaina 20.10.

Kauden 2025 sarjakorttien myynti käyntiin - tutustu henkilökohtaisiin sarjakortteihin ja Green Fee -paketteihin!
​​​​​​​


​​​​​​​Pelioikeuksien ja Green Fee -pelaamiseen välille on luotu sekä henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja sarjakortteja että esim. läheisten kesken jaettavia Green Fee -paketteja


Kauden 2025 sarjakorttien Early Birdie -kampanja on käynnistynyt ja mukana on viisi erilaista henkilökohtaista sarjakorttia sekä yhdeksän eri laajuista jaettavaa Green Fee -pakettia.

Early Birdie -kampanjassa olevat sarjakortit ovat nyt kaikkein edullisimpia, sillä pelioikeuksien tavoin sarjakorttien hinnat nousevat asteittain offseasonin aikana.

Mitkä ovat henkilökohtaisten sarjakorttien ja jaettavien Green Fee -pakettien erot?

Henkilökohtaiset sarjakortit ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön ja edullisempia kuin vastaavan kokoiset Green Fee -paketit. Jaettavien Green Fee -pakettien etuna puolestaan on mahdollisuus jakaa kierroksia (tai ysejä) esim. ystävien kesken tai vaikkapa yrityksen sisällä. Green Fee -paketit toimivat mainiosti myös silloin, jos haluat tarjota kierroksia pelikavereillesi.

Early Birdie -kampanjan henkilökohtaiset sarjakortit:


Early Birdie -kampanjan Green Fee -paketit:


Kauden 2025 sarjakortit voit tilata seuraavasti:

  1. Sähköpostilaskulla: lähetä tilauksesi sähköpostilla info(at)Hirsalagolf.fi otsikolla: ”SARJAKORTTI 2025” ja laita viestiin mukaan valitsemasi sarjakortti
    • Mahdollista on maksaa myös useammassa erässä, jolloin ensimmäisen laskun jälkeen lisäämme toimistomaksun +35€/ekstralasku
    • Huom! Jos haluat maksaa osan maksusta liikuntaeduilla, niin tilaus laskutuksella (verkkokaupan kautta ei onnistu) ja tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa liikuntaedun summa sekä milloin maksatte liikuntaetuosuuden
    • Huom! Jos tilaat sarjakortin laskutuksella 30.10. mennessä, niin saat lahjaksi joko a) 90 min padel-vuoron kaudelle 2025 tai b) 5 x rangepoletin kaudelle 2025 - ilmoitathan viestissä valitsemasi lahjan, kiitos!
  2. Verkkokaupan kautta tai asiakaspalvelusta:
  • Verkkokauppa
    • jos ostat samalla kerralla useamman sarjakortin esim. perheenjäsenille, niin kaikkien sarjakorttien haltijoiden nimet ja sähköpostit on lisättävä viestikenttään.
  • Asiakaspalvelusta paikan päältä, aukioloaikojen puitteissa (8:30-16:00), 20.10. saakka


Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää pelituotteistamme, palvelupäällikkömme Robin.Herlin(at)Hirsalagolf.fi tai toimistopäällikkömme Jannika.Kaikkonen(at)Hirsalagolf.fi pyrkii auttamaan sinua.

Huom! 18 reiän sarjakorttien kierroksia ei voi jakaa 9 reiän kierroksiksi. 9 reiän sarjakorteissa puolestaan voit kaksi ysiä käyttämällä pelata koko kierroksen.

Eli jos haluat varmistaa pelaamisen Hirsalassa kaudella 2025 ja mahdollisimman edullisesti, kannattaa hankkia sinulle sopivin pelipaketti pian!