Nälkäpäivä Golf Hirsala Golfissa 26.9.2024 - PERUUTETTU
​​​​​​​

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen keräys, joka järjestetään vuosittain syyskuussa vapaaehtoisten voimin. Nälkäpäivänä on myös erilaisia Nälkäpäivä-tapahtumia.
​​​​​​​


Hirsala Golfissa järjestetään 26.9.2024 Nälkäpäivä Golf, jonka tuotto lahjoitetaan SPR Kirkkonummi-Siuntion osaston kautta Punaisen Ristin katastrofirahastolle. Nälkäpäivänä kerätään lahjoituksia myös lipaskeräyksenä eri puolilla maatamme Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jotta Punainen Risti voisi huolehtia mahdollisimman monesta kriisin keskelle joutuneesta täällä Suomessa tai maailmalla.

Katastrofirahaston tuella autetaan kriiseissä ja häiriötilanteissa sekä ylläpidetään auttamisvalmiutta. Avun tarpeen voi aiheuttaa äkillinen luonnonkatastrofi, onnettomuus, konflikti tai epidemia. Ihmisten perustarpeet hädän keskellä ovat samat: ensimmäiseksi tarvitaan vettä, ruokaa ja suojaa. Usein myös terveydenhuoltoa ja henkistä tukea.



Ilmoittaudu mukaan täältä


​​​​​​​



Golfpäivä Hirsalassa alkaa aamiaisella ja rangemahdollisuudella, jonka jälkeen siirrymme kentälle pelaamaan hyvin mielekästä neljän hengen Texas Scramble -pelimuotoa. Lisäksi erikoiskilpailuita on kaikilla kentän PAR3-väylillä (lähimmäksi lippua) sekä pisin draivi -kilpailut miehille ja naisille. Pelien jälkeen on mahdollisuus peseytyä ja saunoa, nautimme yhdessä lounaan ja palkitsemme päivän onnistujat.

Aikataulu

07:30 Ilmoittautuminen, aamiainen ja rangemahdollisuus

09:00 Kisainfo

09:30 Yhteislähtö / kilpailu alkaa

14:00 Kierroksen jälkeen peseytymis- ja saunomismahdollisuus

14:30 Lounas

15:00 Palkintojenjako



Osallistu tapahtumaan pelaajana tai yrityksenä: Pelaajapaketti sisältää aamiaisen, rangepallot, itse kilpailun (sis. erikoiskilpailut), giveawayn, lounaan ja saunomismahdollisuuden. Ravintola Hirsala Verden hernekeitto lounaan tuotot menevät lyhentämättömänä SPR Kirkkonummi-Siuntion osaston kautta Punaisen Ristin katastrofirahastolle.

Osallistumismaksut yksityishenkilöille (sisältävät alv.):

  • Yksi pelaaja = 149 €
  • 2 pelaajaa = 289 €
  • 4 pelaajaa = 559 €.
  • Hirsalan pelioiketetulta hinta on 99 €

Yritystiimin osallistumismaksu on puolestaan 890 € (alv. 0), joka sisältää neljän hengen joukkueelle tapahtuman lisäksi myös harjoituskierroksen Hirsalassa neljälle hengelle (suljettu lähtö) yritykselle sopivana ajankohtana kaudella 2024 ja giveawayt harjoituskierrokselle.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan Gamebookin kautta 18.9.2024 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuja ei palauteta.


Tervetuloa pelaamaan Nälkäpäivä Golfia ja osaksi Punaisen Ristin avun ketjua!



Lisätietoja:

  • ilmoittautumisesta saat Hirsala Golfin asiakaspalvelusta, p. 0100 2010 (0,98 €/min +pvm) tai info(at)hirsalagolf.fi
  • Punaisesta Rististä: Juhana Päivärinta, p. 040 246 9910, juhana.paivarinta(at)osasto.punainenristi.fi
  • kentästä tai kilpailusta Hirsala Golfin toimitusjohtajalta jussi.kuusela(at)hirsalagolf.fi