Marja Hollo Hirsalan reikäpelimestaruuteen


​​​​​​​Viikonloppuna kilpailtiin Hirsalan historian ensimmäisestä reikäpelimestaruudesta. Lauantaina ohjelmassa olivat 9-reikäisinä pelatut puolivälierä- ja välieräottelut, ja sunnuntaina koko kierroksen finaali.


Hirsalan historian ensimmäinen reikäpelimestaruus pelattiin tasoituksettomana ja pelaajat oli sijoitettu tasoituksen perusteella ottelukaavioon.


Mestaruuteen nousi Marja Hollo, joka kaatoi finaalissa Markku Raanamon (3&2). Tie ykköseksi ei ollut helppo. Hollo lähti kilpailuihin viidenneksi sijoitettuna (tasoitus 7,3) lähtien altavastaajana kaikkiin otteluihinsa. Puolivälieristä Hollo eteni jatkoon voittamalla Otto Strandenin (4. sijoitettu, tasoitus 6,4) ratkaisun tullessa viimeisellä reiällä. Välierissä Hollo puolestaan yllätti ykkössijoitetun Alexander Blomsterin (tasoitus 2,2) ollen kolme reikää edellä väylän 16 jälkeen - se oli myös sunnuntain finaalin ratkaissut väylä.


Hirsalan headcaddiemasterina kaudella työskentelevä Hollo avasi tunnelmiaan viikonlopulta:

”Kilpailu lähti aika haastavasti liikkeelle. Jo ennen puolivälierää tuntui, että rangella tuli viikon tauon jälkeen lähinnä soketteja ja ykkösväyläkin meni tuntuman hakemisessa. Alkujännityksen jälkeen peli alkoi kuitenkin löytyä ja ensimmäinen ottelu päättyi kivasti birkkuun. Se antoi itseluottamusta jatkoon ja välierä ykkössijoitettua vastaan meni yllättävän hyvin. Finaalissa Markun kanssa vietiin reikiä aika vuorotellen ja yllättynyt olen miten hyvin kilpailu lopulta meni. Keli oli hieno ja pääsi keskittymään omaan peliin. Tuuli lisäsi haastetta, mutta siitä selvisi ja kenttä oli huippukunnossa”, Hollo tunnelmoi.


Reikäpelimestaruudesta Hollo saa palkinnoksi Hirsalan majoituskumppani Hotel Mattsin tarjoaman Dream for Lovers -paketin kahdelle hengelle sekä Hirsalan tuotepaketin, joka sisältää mm. uuden Hirsala Goes Wild -teeman mailahupun. Kakkoseksi yltänyt Markku Raanamo puolestaan palkitaan Green Feellä Nordcenteriin ja Hirsalan tuotepaketilla. Kakkossijoitettu Raanamo (HCP 3,6) ylsi finaaliin voittamalla Kim Palmroosin viimeisellä reiällä ja välierässä Aleksi Urhon (2&1). Raanamo oli mielissään uudesta mestis-kilpailusta:

”Kiva kun lyöntipelimestisten lisäksi järjestettiin myös reikäpelimestikset, mikä on pelimuotona rennompi kun ei ihan jokaisella lyönnillä ole merkitystä. Finaalissa peliseura, keli ja eväät olivat loistavia, omassa pelissä jäi hieman parannettavaa.”, Raanamo kertoi.

Hirsala Goes Wild mailahuppuja on myynnissä pro shopissa vielä rajoitettu erä!


Välieriin selvinneet Blomster ja Urho palkitaan Green feellä Espoo Golfiin. Seuraava Hirsalan tapahtuma ovat tulevana lauantaina pelattava kolmen hengen scramble, joka on kaikille avoin ja siinä voi kerätä myös Golden Sun Golf -rankingpisteitä ja tavoitella matkaa Espanjaan ensi keväälle. Loppukaudesta on luvassa vielä kuukausikilpailut huipentava FINAALISCRAMBLE lauantaina 5.10. sekä kauden päätöstapahtuma la 19.10. Kannattaa myös muistaa Suomen Punaisen Ristin järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma Nälkäpäivä Golf, joka pelataan torstaina 26.9.



Tervetuloa nauttimaan syyskuussa Hirsalan kentästä, jonka viheriöt ovat kenttämestari Janne Lehdon mukaan nyt lähes samoille asetuksille viritetty kuin Pariisissa pelatut naisten olympiagriinit!

Hollo lämmittelemässä puttigreenillä ennen ensimmäistä kierrosta.

Markku Raajamo ja Kim Palmroos ensimmäisen kierroksen viimeisellä reiällä.