Kiitos kaudesta 2024! Pelioikeudet ja sarjakortit ensi kaudelle myynnissä verkkokaupassamme - nähdään ensi vuonna!

Huomio aamulähtöihin syyskaudella
​​​​​​​


Aamut kylmenevät syksyä kohti mennessä ja joudumme tilanteen mukaan peruuttamaan lähtöaikoja.

Ihanat aamugolfarit! Ihailemme aamuvireyttänne ja haluamme että pääsette pelaamaan loistavilla pinnoilla läpi syksyn! Taataksemme sen, on aika alkaa kiinnittää huomiota aamupakkasiin. Kentän ollessa jäässä pelaaminen on kielletty.

Peliajat tapahtuvat ainoastaan ajanvarauksen aukiollessa. Ajanvarauksen aukioloa on supistettu loppukaudesta jolloin peliaikoja on vapaana klo 7.30-19.30 (30.9.2024 alkaen.) Huomioithan että ajanvarauksen aukioloa tullaan supistamaan yöpakkasten ja auringon nousu -ja laskuaikojen puitteissa etenkin aamuisin.

Mikäli ennuste näyttää epävarmalta aamupelaamisen suhteen pyrimme peruuttamaan aikoja jo edellisenä päivänä - viimeistään samana aamuna. Aamupakkasten lähestyessä jokainen aamupelaaja ottaa tietoisen riskin, että mitä aikaisempi lähtö - sitä todennäköisempi mahdollisuus, että aika joudutaan perumaan.


Olethan tavoitettavissa mikäli lähtöaikasi on ennen klo 12 syyskaudella. Edeltävänä iltana peruutettaviin aikoihin käytämme ensisijaisena tiedotuskanavana ilmoittamaasi sähköpostia. Mikäli lähtöaikoja joudutaan peruuttamaan samana aamuna, tulemme olemaan yhteydessä myös tekstiviestitse/soittamalla.


Kiitos ymmärryksestänne ja toivotaan syksyn lämpötilan pysyvän mahdollisimman paljon plussan puolella taataksemme loistavat pelit vielä kauden loppupuolella!