Senioripäivä II 2.9.2024
​​​​​​​


Vietimme syksyn senioripäivän sään ollessa vallan kesäinen. Ennen leppoisaa parikilpailua kuulimme toimistopäälliköltä Jannikalta WiceGolfin taustaa ja käyttöön liittyviä ohjeita. WiceGolf on käytössä suuressa osassa suomalaisista kentistä. Se on varausjärjestelmän lisäksi kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttö sujuu selaimen kautta tai puhelimen app:llä. Kannattaa tutustua, mitä kaikkea järjestelmästä löytyy!

Marja opasti erinomaisen selkeästi, miten pb-pisteet lasketaan. Hyvä jokaisen ymmärtää, vaikka syöttäisi tulokset digitaalisesti. Nopeuttaa peliä, kun tietää, milloin kyseiseltä reiältä ei saa enää pisteitä ja voi pistää pallon taskuun.

Aino-Maija kertasi etukäteen toivotut ”sääntöpähkinät” kuten, milloin pallon voi nostaa, mihin pallo pudotetaan esteestä ja, miten toimitaan, jos pallo menee kunttaan. Eivät nämä ”tutut” säännöt olleetkaan niin selviä kuin yleensä luullaan.

Lounaan jälkeen riensimme harjoittelemaan ja iloinen etuysi alkoi. Kaikki pääsivät hienosti ykköstiiltä alkuun ja sehän on usein kisan jännittävin lyönti. Kierros sujui itse kultakin vaihtelevasti. Kisan voiton vei Hanne ja Anne. Onnea voittajille!


Ensi maanantaina 9.9. pelataan kauden viimeinen seniorien viikkokisa, jonne toivotaan runsasta osanottoa! Viikkokisaa varten on suljettu aamusta lähtöjä, jotta ehdimme kisan jälkeen n. klo 15 viettämään syksyn viimeisen yhteisen hetken ensi kauden suunnittelun ja palkintojen jaon merkeissä. Tervetuloa mukaan, vaikka et osallistu viikkokisaan!