Golden Sun Golf -Rankingin matkapalkinto Portugalin ryhmämatkalle arvottu!

Kauden päätteeksi rankingin ykkönen palkittiin matkalla Portugaliin Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä ja kaikkien pisteitä keränneiden kesken arvottiin vastaava matka.

Kaudella 2023 Hirsalassa pelattiin jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna pari-/joukkuekilpailuita, joissa pelaajat keräsivät läpi kauden Golden Sun Golf -rankingpisteitä. Kauden päätteeksi rankingin ykkönen palkittiin matkalla Portugaliin Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä ja kaikkien pisteitä keränneiden kesken arvottiin vastaava matka.

Arvonta järjestettiin tuttuun tapaan painotettuna eli mitä enemmän pisteitä kauden aikana keräsi, sitä paremmat mahdollisuudet arpaonneen oli olemassa. Onnettarina arvonnassa toimivat Hirsalan kapteeni Aino-Maija Päivärinta sekä yhdistyksen puheenjohtaja Salla Puska.

Arpaonni suosi pelioikeutettuna viime kausina Hirsalassa pelannutta Juha Auvista, joka onnistui keräämään rankingpisteitä sekä syyskuun Texas Scramblessa että heinäkuun Pariscramblessa. Arvonnassa arvottiin myös neljä varahenkilöä, mikäli Auvinen ei pystyisi ottamaan palkintoa vastaan. Auvisen ensireaktio oli kuitenkin sellainen, että matkaan on tarkoitus lähteä:

On harvinaista herkkua, että arpaonni osuu. Tämähän nyt vasta yllätys onkin. Ei kai tuosta voi kieltäytyäkään.”, Auvinen onnistui lausumaan positiivisen ensiyllätyksen jäljiltä.

Hirsala Golf ja Golden Sun Golf onnittelevat lämpimästi Auvista!

Ryhmämatkan lähtö on maanantaina 11.3.2024 ja paluu maanantaina 18.3.2024. Kohde on upea ja arvostettu Praia D’el Rey . Viidestä kierroksesta kolme pelataan Praia D’el Reyn kentällä ja kaksi puolestaan West Cliffsin palkitulla kentällä, joka on mm. valittu Euroopan TOP-25 kenttien joukkoon (Golf World).

Matkan keston ja lyhyemmän siirtymän myötä hinta on saatu huomattavasti aiempaa suunnitelmaa matalammaksi (esim. alkuperäisessä oli kahden hengen huoneessa 1 849 € / hlö, nyt 1 498 € / hlö).

Tässä on kokonaisuudessaan Hirsalan ryhmämatkasta 2024 päivitetty sisältö:

  • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki (erinomaiset lentoajat: Meno ma 11.3. klo 12:30->15:45, paluu 16:15-22:50), sisältää matkalaukun
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Golfkenttäkuljetukset
  • Kohde Praia D’el Rey, majoitus viiden tähden Marriott-hotellissa (huoneet, ei huoneistoja), sis. aamiainen
  • Viisi kierrosta golfia (yksi välipäivä), loistavat tiiausajat (9:10, 9:30 x 3 ja 11:00)
  • Rangepallot (2h/päivä)
  • Hinta 1 498 € / hlö kahden hengen huoneessa; +259 € yhden hengen huonelisä

Golfbägin kuljetusmaksu on 65 euroa.

VARMISTA PAIKKASI AURINKOISELLE RYHMÄMATKALLE VARAAMALLA MATKA SUORAAN GOLDEN SUN GOLF:IN MIA UUSITALOLTA 02 845 75 00 / 040-841 5887 TAI MIA@GOLDENSUNGOLF.FI

Hirsala Golf tarjoaa 6.12.2023 mennessä ryhmämatkalle ilmoittautuneille tuotepaketin matkalle mukaan.