Kiitos kaudesta 2024! Pelioikeudet ja sarjakortit ensi kaudelle myynnissä verkkokaupassamme - nähdään ensi vuonna!

Aurinkoinen finaaliscramble päättyi tuplamestaruusjuhliin - Espanjan matkan voitti Tanja Kyhälä!

Upeassa aurinkoisessa syksyisessä säässä pelatun finaaliscramblen voittivat Eetu ja Tanja Kyhälä, joista jälkimmäinen tuuletti kisan päätteeksi myös Golden Sun Golf -rankingin voittoa ja matkaa Espanjaan Hirsalan ryhmämatkalle!

Kuukausikilpailut huipentuivat finaaliscrambleen, jonka taso nousi erittäin kovaksi. Voittoon yltänyt Kyhälöiden sisaruspari kiersi kentän nettotulokseen -11. Palkinnoksi he saivat Luxyry Collectionin tarjoamat Sun Mountainin Limited Edition MaseratixHirsala -golfbägit sekä Titleist ProV1 -tusinat sekä tietysti Maseratit viikonlopuksi!

Voittajaparin Tanja Kyhälä kommentoi tämän päivän peliä: “Peli oli täysin pelikirjan mukaista. Viime kuukausikilpailun kakkossijasta jäi hyvä fiilis, mutta tänään saatiin se mitä olemme hakeneet viimeiset neljä kilpailua. Minulla ja parillani oli loistava pelipäivä - erityisesti Eetu loisti puteissa ja minä erityisen hyvin avauslyönneissä. Paikattiin toinen toisiamme ja se takasi voiton. Kenttä oli loistavassa kunnossa ja sää mitä loistavin lokakuussa!”, Kyhälä fiilisteli.

Samalla tuloksella, mutta suuremalla tasoituksella hopealle ylsivät Jaakko Hietikko ja Ville Hursti, jotka palkittiin Sand Valleyn tarjoamalla Stay & Play 2 -paketti kahdelle hengelle sis. kahden yön majoitus (ei pe tai la) ja kaksi golf-kierrosta Sand Valleyssä Puolassa sekä Titleistin Hirsala golf -pipoilla.

Lyönnin kärkikaksikosta (tulos -10) jäivät kolmanneksi sijoittuneet Jesper Kasanen ja Petra Hillilä, jotka saavat offseasonilla nauttia max. 8 hengen Simulaattori +VIP sauna -paketista sisältäen 4h Trackman + VIP-sauna Hirsalassa. Pronssiparin kanssa samaan tulokseen ylsi myös duo Saku Salminen ja Eemeli Skantz - he saivat Hotel Mattsin tarjoaman 100 € lahjakortin ja Hirsalan golfpyyhkeet sekä uudet Hirsalan griinimarkerit.

Muut top-10 palkitut olivat:
5. Jesse Kivi ja Juuso Pasanen, palkinto: Hirsalan limited edition mailahuput, Kevee-elektrolyyttijauhepaketit sekä uudet Hirsalan griinimarkerit
6. Olivia Ahlgren ja Daniel Suni, palkinto: Season Golfin 2x50€ lahjakortit sekä uudet Hirsalan griinimarkerit
7. Miika Väisänen ja Markus Väätäinen, palkinto: Hirsalan Limited edition hupparit
8. Mika Häyrinen ja Sami Räsänen, palkinto: Hirsalan logolliset Titleistin pipot
9. Samu Vuorio ja Aku Rumpunen, palkinto: Kevee-elektrolyyttijauhepaketit ja Limited edition griinimarkerit
10. Dominic Jones ja Lasse Kempe, palkinto: Hirsalan griinihaarukat, Limited Edition griinimarkerit ja logolliset tiipussit

Erikoiskilpailuissa palkittiin seuraavasti.

• Väylällä 2 Beat the Pro -kilpailussa pelaajat haastoivat Anna Backmanin - miesten kanssa samalta tiiltä lyöneen Annan voitti 27 pelaajaa, jotka saivat tuotepaketin ml. Hirsalan uudet Limited edition markerit ja Limited edition tiit