Novosan - vessojen asiantuntija on Hirsala Golfin uusi yhteistyökumppaniVesi ei valu nyt hukkaan Golf-keskuksen miesten WC-tiloissa


Julkisissa WC-tiloissa laadusta ei kannata tinkiä. Vanhan tai vioittuneen WC-pöntön läpi voi virrata huuhteluvettä satoja litroja suoraan viemäriin. Toimivilla tuoteratkaisuilla ja vettä säästävillä tuotteilla kiinteistö saavuttaa WC-tiloissaan huomattavia säästöjä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Vedetön pisuaari – tehokas vedensäästäjä julkisessa WC-tilassa

Ympäristöystävällinen lähestymistapa näkyy nyt myös Hirsala Golfin miesten vessoissa. Novosan on Suomen ainoa WC-tiloihin erikoistunut yritys ja Hirsala Golfin uusi yhteistyökumppani. Novosanin vedettömät pisuaarit ovat jo tuttu näky monissa miesten vessoissa. Nyt vedettömät pisuaarit on asennettu myös Hirsala Golfin WC-tiloihin. Tiesitkö, että yksi vedetön Urimat-pisuaari säästää puhdasta vettä keskimäärin 100 000 litraa vuodessa?

Vettä ja energiaa säästävät tuotteet - Novosan

Novosanin vedensäästöratkaisut koostuvat useista vettä säästävistä tuotekokonaisuuksista: pisuaareista, automaattihanoista, suihkukahvoista, vedensäästösuuttimista ja suihkupäistä sekä WC-istuimista. Esimerkiksi älykäs ja helposti huollettava Conti+ ultra -automaattihana säästää jopa 70 % vettä ja energiaa.

Julkisissa WC-tiloissa raha voi valua helposti viemäriin. Pienillä muutoksilla voit saada paljon aikaan: pidä vessat kunnossa, huolla tai päivitä vanhat tuotteet energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Veden käytön järkeistäminen on osa kestävää taloudellisesta kehitystä. Vähentämällä vedenkulutusta säästät kuluja, mutta pienennät myös samalla ympäristökuormitusta.


Vessahätä... ei hätää.


Novosan tuntee vessat ja niiden erityispiirteet ja tietää mitä suuret kävijämäärät ja erilaiset asiakasryhmät tiloilta vaativat. Laadukkaasti suunniteltu ja tuotteistettu WC-tila maksaa itsensä takaisin tuplasti pidemmällä elinkaarella ja tyytyväisillä käyttäjillä - se tuottaa, ei pelkästään kuluta.

Jätä vessahuolesi Novosanille