Senioreiden viikkokisat alkavat 6.5

Senioreiden viikkokisat alkavat ensiviikon maanantaina 6.5. ja jatkuvat joka maanantai kauden loppuun asti!


Aktiivista rankingiä pääset seuraamaan tänne tulevasta linkistä joka ohjaa Gamebookkiin.


Linkki julkaistaan ensimmäisen kisan yhteydessä.Hyvä Seniorigolfari,


kohta odotuksemme palkitaan ja uusi, entistäkin innostavampi golfkausi alkaa. Tässä esitietoja kauden tulevista senioritapahtumista.


Seniorien suositut viikkokisat jatkuvat maanantaisin. Ensimmäinen kisapäivä on maanantaina 6.5.


Ilmoittautuminen tapahtuu ennen kierrosta caddiemasterille/asiakaspalveluun. Peliajan varaaminen tapahtuu ihan normaalisti joko soittamalla (0100 2010, 0,98€/min +pvm) asiakaspalveluun tai varaamalla aika WiseGolf-palvelun avulla (18 reikää). Huomioi että viikkokilpailuun voi osallistua vain maanantaisin, mutta kierroksen voi pelata mihin kellonaikaan tahansa!


Maksu on 5 euroa/kisakierros ja se maksetaan kierrokselle ilmoittautumisen yhteydessä asiakaspalveluun. Ota tuloskortti, että saat tulokset kirjattua ja palauta se pelin jälkeen asiakaspalveluun, joka vie tulokset GameBook:iin.GameBook:n kautta pääset seuraamaan kauden aikana rankinglistaa. Tuloksia pääset selaamaan myös Hirsalan sivuilta löytyvän GameBook-linkin kautta.


Jokaisen viikkokisan ykkönen palkitaan golf-palloilla ja kauden päätteeksi rankingin parhaat palkitaan hyvillä palkinnoilla.


Suunnitteilla on alkukesästä vierailu Ringside Golfiin, https://ringsidegolf.fi, mistä tulee tietoja lähempänä ajankohtaa.


Ystävällisin terveisin,

Seniorivastaavat Leenamaija Sipponen ja Seppo Tikkala

Toiminnanjohtaja Jussi Kuusela ja toimistopäällikkö Jannika Kaikkonen