Hirsalan kauden 2024 avajaistapahtuma lauantaina 27.4.
- Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!


Tapahtuma on kaikille avoin - tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Aamuohjelmat käynnistyvät 9 reiän leppoisalla pariscramblella. Avaustapahtuman tarjonnassa on paljon monipuolista ohjelmaa aina aamusta iltapäivään asti!

Hirsala Golf järjestää kauden avaustapahtuman vappua edeltävänä lauantaina 27.4.

Avaustapahtuman tarjonnassa on paljon monipuolista ohjelmaa. Ensimmäiset aktiveetit alkavat aamulla ja ohjelmaa kestää iltapäivään saakka (+ ravintola on auki iltaan asti).

Aiempina vuosina avaustapahtumassa on ollut jopa kolmesataa osallistujaa päivän aikana ja odotamme myös nyt runsaasti osallistujia”, kertoo Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Aamuohjelmat käynnistyvät 9 reiän leppoisan pariscramblellä

Leppoisa 9 reiän pariscramble on kuulunut avajaisten ohjelmaan jo monta vuotta ja järjestetään takaysillä klo. 9 alkaen!


Alustava ohjelma kauden avaustapahtumalle on seuraava:

Klo 9:00 Yhdeksän reiän leppoisa pariscramble (15 € / pelioikeutettu, 25 € / jäsen tai osakas, 35 € / vieras) (palkintoja tarjolla kolmelle parhaalle parille sekä erikoiskilpailuissa onnistuneille); Ilmoittautuminen tästä Gamebookin kautta tai caddiemasterille info@hirsalagolf.fi)otsikko "leppoisa pariscramble 2024" ja viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot)

Klo 9:00 Shootout-kilpailu etuysillä
PERUUTETTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!
(15 € / pelioikeutettu, 25 € / jäsen tai osakas, 35 € / vieras) (palkintoja tarjolla TOP-3:lle); Ilmoittautuminen tästä Gamebookin kautta tai caddiemasterille info@hirsalagolf.fi)otsikko "shooutout 2024" ja viestiin mukaan pelaajan nimi, seura, tasoitus, sähköposti ja puhelinnumero)

Klo 10-12:30 Padel-kentillä Americano-turnaukset PERUUTETTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Klo 11–15 Koeajoa by Maserati

Klo 11–15 Lasten piirustus/-pelinurkkaus klubitalolla

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Klo 11–16: Avajaisten herkkubuffet by Ravintola Hirsala Verde (24,50 € / hlö, alle 12 v ALE -50 %), buffetissa mm. vihersalaattia, katkarapu-perunasalaattia, fajitas, chicken wings, miniburgereita, kasvislasagnea, dippiranskalaisia ja chili- sekä valkosipulimajoneesia, rocky road jäätelöä ja kahvi/tee; ravintola järjestää myös arpajaiset (1€/arpa) – arpapalkintona 100 € lahjakortti

Klo 11–13: Käsi- ja hartiahierontaa by Espoonlihashuoltamo (15min/hlö)

Klo 11–15: Liikkuvuusanalyysejä by TE3 (kesto 20 min / hlö) https://te3mobility.com/

Klo 11:30–13: Puttikisa harjoitusviheriöllä by Harri Murtonen

Klo 13-13:30: Palkintojenjako 9r pariscramblestä ja puttikisasta

Klo 14–15: Swingiklinikka rangella by Sauli Suomela

Klo 14–15: Lähipelipetusta lähipelialueella by David Brumpton


Avajaispäivän ohjelmat ovat veloituksettomia, ellei hintaa ole erikseen mainittu – tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin!
Tapahtuman juontaa aina pirteä Hirsalan klubikoordinaattori Taru Valkeapää.
Tapahtumassa on tarjouksessa paikan päällä seuraavat kauden avajaisten erikoistarjoukset:

  • 3 X 9 reiän Green Fee -paketti (pelikerrat saa jakaa) = 99 € (norm. 147 €)

  • Oma suljettu aamulähtö kahdelle hengelle = 109 € (norm. 170 €)

  • 3 X 18 reiän henkilökohtainen sarjakortti = 149 € (norm. 255 €)

  • 3 X 90 min Padel-sarjakortti = 69 € (norm. 150 €)


Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Shootout kilpailu

Valitettavasti joudumme peruuttamaan Shootout -kilpailun vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Lähtöajat on vapautettu, joten eikun teeaikoja varaamaan!

9 reiän leppoisa pariscramble

Kauden avajaistapahtumassa pelataan 9 reiän leppoisa pariscramble, johon voivat osallistua hyvin niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat.

Pariscramblen säännöt: Molemmat joukkueen jäsenet lyövät avauslyönnin. Avauksista valitaan yleensä parempi lyönti ja peliä jatketaan ko. pallon paikalta. Pallon paikka merkitään. Peliä jatketaan merkitystä paikasta vuorotellen valinnaisessa järjestyksessä. Kentän lyhyeksi leikatulla alueella pallon saa asettaa ja muualla pudottaa enintään mailan mitan päähän alkuperäisen pallon paikasta, ei kuitenkaan lähemmäs reikää. Pudotettaessa pallo esteeseen tai raffiin, on pallon jäätävä samalle alueelle. Viheriöllä pallo asetetaan. Saman periaatteen mukaan jatketaan, kunnes pallo on reiässä.

Kisassa palkitaan parhaiten pärjänneet parit ja erikoiskilpailuissa (lähimmäksi lippua -kisat väylillä 14 ja 16, lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä (väylä 10) ja pisin draivi (naiset väylä 13 ja miehet väylä 15) -kisoissa onnistuneet.

Lähdöt takaysiltä. Kaikki pelaajat pelaavat punaiselta tiiltä ja maksimi HCP on 45 (kisaan voivat ilmoittautua kaikki pelajaat, myös 54 tasoituksella olevat)! Maksimitulos per väylä on par +3.

Hinnat: 15 € / pelioikeutettu, 25 € / jäsen tai osakas, 35 € / vieras Hinnat sisältävät kilpailumaksun lisäksi Hirsalan giveawayn (griinihaarukka tai tiipussi, valinnan mukaan).

Ilmoittaudu mukaan täältä!


Ravintola on auki aamusta iltaan - tule maistamaan Ravintola Hirsala Verden Open house -menu!