Ilvesten junioriryhmät 2024

Hirsala Golf tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden junioreille astua golfin maailmaan kahdessa innostavassa ryhmässä. Ilvesten harjoitteluryhmät on jaettu kahteen eri ryhmään: Pikku ilvekset ja harraste ilvekset, jossa toinen on suunnattu aloitteleville ja vähän kokeneille pelaajille, ja toinen edistyneemmille golfareille.


Hirsala Golfin kauden 2024 junioritoiminta koostuu kahdesta Pikku ilvesten harjoitteluryhmästä, sekä 10.-13.6.2024 järjestettävästä juniorileiristä. Ilvesten harjoitteluryhmät on jaettu kahteen eri ryhmään, jossa toinen on suunnattu aloitteleville ja vähän kokeneille pelaajille, ja toinen edistyneemmille golfareille!

Hirsala Golf tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden junioreille astua golfin maailmaan kahdessa innostavassa ryhmässä. Kannustava opetus luo vankan perustan golfin perustaidoille. Kokeneempien ryhmässä taas syvennetään osaamista monipuolisesti ja haastetaan pelaajat kehittymään uusiin ulottuvuuksiin. Ilmoita lapsesi mukaan oppimaan, kehittymään ja nauttimaan golfin ilosta Hirsalassa!


Pikku Ilvesten junioriryhmä

Pikku ilvesten ryhmä on suunnattu vasta-alkajille tai vähän kokemusta karttaneelle juniorille, missä golfin perusteet opitaan iloisella ja kannustavalla otteella! Oli kyse sitten ensimmäisestä kokeilusta tai jo hieman kokemusta kartuttaneista, täällä jokainen oppii perustaidot ja löytää oman ilonsa golfista.

Aloittelijoiden ryhmässä painotamme matalankynnyksen oppimista ja positiivista ilmapiiriä. Harjoittelemme peruslyöntejä, kuten draivia, lähestymisiä ja puttaamista. Lisäksi tutustumme golfin sääntöihin ja etikettiin kentällä. Tavoitteena on luoda vahva perusta, joka innostaa junioreita jatkamaan golfin parissa ja kehittymään edelleen. Huoltajat ovat myös erittäin tervetulleita seuraamaan treenejä juniorin tukena!

Aloitusajankohta: 9.5 alkaen torstaisin klo. 17-18

- Yhteensä 14 harjoituskertaa. Treenit jatkuvat juhannusviikkoon asti jonka jälkeen treenit jatkuvat elokuun 15. päivä ja kestävät viikkoon 39 asti eli viimeinen harjoituskerta on 26.9

- Ohjaajana toimii paljon junioreiden kanssa toiminut golfpro Jenna Mäihäniemi

- Ryhmäkoko on 6-10 junioria. Ryhmä tarvitsee toteutuakseen väh. 6 osallistujaa.


Hinta 150€ alv. 0% / 14 harjoituskertaaHarraste Ilvekset - kokeneempien ryhmä

Tervetuloa kokeneempien ryhmään, missä syvennämme taitojamme ja haastamme itsemme uusiin ulottuvuuksiin golfin parissa! Tässä ryhmässä ovat tervetulleita ne, jotka ovat edistyneitä golfin pelaajia ja hallitsevat jo golfin perusteet ja haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle mahdollisesti kohti kilpagolfarin tasoa!

Ryhmän ilmapiiri on kannustava ja motivoiva, ja jokainen pelaaja saa yksilöllistä ohjausta oman kehityksen tueksi. Tavoitteenamme on kasvattaa golfareita, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan ja nauttimaan golfin tarjoamista mahdollisuuksista täysillä.


Aloitusajankohta: 7.5 alkaen tiistaisin klo. 18-19

- Yhteensä 14 harjoituskertaa. Treenit jatkuvat juhannusviikkoon asti (18.6) jonka jälkeen treenit jatkuvat elokuun 13. päivä ja kestävät viikkoon 39 asti eli viimeinen harjoituskerta on 24.9

- Ohjaajana toimii Hirsalan kokenut golfpro Sauli Suomela, joka on opettanut tuhansia, vasta-alkajia sekä maajoukkue- ja ammattilaiskilpapelaajia.

- Ryhmäkoko on 6-10 junioria. Ryhmä tarvitsee toteutuakseen väh. 6 osallistujaa.


Hinta 150€ alv. 0% / 14 harjoituskertaa


Oli pelaajasi sitten vasta-alkaja tai jo kokenut konkari, Hirsala Golf tarjoaa innostavan ympäristön kehittyä golfin parissa ja nauttia tästä hienosta lajista yhdessä muiden junioreiden kanssa. Ilmoita juniorisi mukaan Hirsalan Ilves -ryhmiin alla olevan lomakkeen kautta!

Kyselyt ja lisätiedot: jannika.kaikkonen@hirsalagolf.fi