Toisen kuukausikilpailun voiton nappasivat kolmikko Oskar Matero, Vertti Launiainen ja John Långström!
​​​​​​​

Kauden toinen kuukausikilpailu kolmen hengen Texas scramble pelattiin valmistujaisviikonloppuna Hirsalassa upeassa säässä huipputuloksin! Suosittu kuukausikilpailu sai yhteensä 84 osanottajaa eli 28 kolmen hengen joukkuetta. Kilpailun kestosta huolimatta hieno positiivinen asenteenne ja hyvä fiilis loppuun asti loi mahtavan tunnelman koko päivän ajaksi.

Texas scramblen voittoa pääsivät juhlistamaan kolmikko Oskar Matero, Vertti Launiainen ja John Långström tiukan tasatilanteen myötä, paremman slopen (8) ansiosta nettotuloksella -13. Voittajat saavat palkinnoiksi Luxury Collection Automobilesin tarjoamat Maseratit viikonlopuksi käyttöön sekä tuotepalkinnon ja tietysti liput kauden huipentavaan finaaliscrambleen.

Voittaja kolmikon Oskar Matero kommentoi ryhmänsä peliä: "Voittoon pääsimme yhteistyöllä. Kaikilla oli omat roolit, jota toteutettiin hyvin." Omaa huippusuoritustaan väylällä 16 hän kuvailee: "Tarkka rauta ysillä onnistunut lyönti ilmaan" tähditti Oskarin myös lähimmäs lippua väylällä -kisan voittajaksi. Onnittelut voittajajoukkueelle!

Saman huikean nettotuloksen tehnyt, mutta suuremman slopen (14) omaava kolmikko ylsi kakkossijaan! Henri Poussa, Sofia Saarelainen ja Joel Sihvonen (tulos -13) voittivat Greenfeet Nordcenteriin. Kolmanneksi pääsi tiukalla -12 nettotuloksella Team Hector eli Toni Marttila, Eero Halmetoja ja Simo Liukkonen ja he saavat palkinnoksi Green feet Kullo Golfiin kaudelle 2024.

Neljänneksi sijoittui joukkue TNT tuloksella -10 Juha Vekkilä, Melina Mäntylä ja Jukka Kuismo on luvassa 9r greenfeet Tapiola Golfiin. Viimeinen trio joka taisteli itsensä palkinnoille oli Ilari Tuomelal, Elias Tuomela ja Severi Korhonen (tulos -9) he saavat jaettavaksi 3 X 120 min padel -sarjakortti Hirsalan ulkopadel-kentille kaudelle 2024.

Erikoiskilpailuissa puolestaan onnistuttiin seuraavasti:

• Väylä 2 - Beat The Pro - Hirsalan edustuspelaaja Nicklas Hellbergiä vastaan taistenneille voittaneille 90 min padel-vuorot - yhteensä 12 pelaajaa onnistui tässä.
  • Väylä 8 - Lähimmäksi lippua - Casimir Linnaila (4,83m): Greenfee Kullo Golfiin.
  • Väylä 9 - Miesten pisin drive: Eero Partio Wilsonin putteri
  • Väylä 14 - Lähimmäs lippua: Toni Marttila lähes holariin yltänyt upea lyönti 7cm päässä reiästä voitti Hartwallin tarjoaman shamppanjan.
  • Väylä 15 - Pisin Draivi Naiset - Laura Huomanen: voitti 100€ arvoisen lahjakortin Leoni Golfin vaatteisiin.
  • Väylä 16 - Lähimmäs lippua: Oskar Matero (1,34m): Wilsonin pallotusina ja Hirsalan logollinen tiipussi

Lisäksi kaikkien (ei palkintoja voittaneiden) kesken arvottiin WWF Suomen tuotepalkinto - arpaonni suosi pelaaja Tuomas Kuhasta!

Kaikkiin palkinnon voittaneille ollan yhteydessä sähköpostitse.

Kaudella 2024 kerätään tuttuun tapaan Golden Sun Golf -rankingpisteitä. Sijalle 1 sijoittuneet saivat avauskisasta 25 pistettä ja kaikki top-25 sijoittuneet parit kartuttivat pistetili.

Seuraava kuukausikilpailu on kahden hengen scramble, joka pelataan heinäkuun ensimmäisenä lauantaina 6.7. Ilmoittaudu parisi kanssa ajoissa mukaan seuraavaan suosittuun kuukausikisaan Gamebookin kautta tai sähköpostitse info(at)hirsalagolf.fi otsikolla "Heinäkuun Pariscramble 2024", viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot.

Neljänneksi sijoittunut kolmikko TNT - Juha Vekkilä, Melina Mäntylä ja Jukka Kuismo