Hirsala Golf juhlii Pride-viikkoa vaihtamalla punaiset viheriöliput sateenkaarilipuiksi!
​​​​​​​


Pride-viikon aikana kenttämme muuttuu moniväriseksi sateenkaarilippujen liehuessa kuudella eri greenillä, korvaten perinteiset punaiset liput. Haluamme korostaa yhteisömme sitoutumista kaikkien pelaajien yhdenvertaisuuteen ja juhlistaa upeaa kuukautta moninaisuuden ja vähemmistöjen kunniaksi!

Hirsala Golf on tunnettu upeasta, ekologisesta kentästään, viihtyisästä ilmapiiristään ja yhteisöllisyydestään. Tänä vuonna olemme ylpeitä voidessamme juhlistaa Pride-viikkoa erityisellä tavalla, korostamalla moninaisuutta, hyväksyntää ja tasa-arvoa yhteisössämme. Pride-viikon kunniaksi olemme vaihtaneet punaiset liput sateenkaarilippuihin kuudella eri greenillä.

Yhteisöllisyys ja hyväksyntä

Hirsala Golfin Pride-viikon tavoitteena on edistää ymmärrystä ja hyväksyntää, sekä tuoda esiin moninaisuuden merkitystä golfyhteisössämme. Sateenkaariliput symboloivat kaikkien pelaajien tasa-arvoisuutta ja muistuttavat meitä siitä, että golf on laji, joka kuuluu kaikille.

Sateenkaariliput kuudella greenillä

Pride-viikon aikana sateenkaariliput liehuvat kuudella eri greenillä, korvaten perinteiset punaiset liput. Greeneillämme on kolmea eri väristä lippua: punaista, keltaista ja valkoista. Lippujen värit kuvastavat lipun paikkaa greeneillä samalla etäisyyttä kuvaavalla periaatteella, mitä myös golfin tiipaikat ovat:

Punainen lippu - lippu on greenin edessä
Keltainen lippu - lippu on greenin keski-alueella
Valkoinen lippu - lippu on greenin takaosassa

Haluamme eleellä vahvistaa ja viestiä että Hirsala Golf on paikka, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.

​​​​​​​

Hyvää Pride viikkoa toivottaen,

Hirsala Golf