Earth Hour x Hirsala

Haastamme kaikki upeat pelaajamme Earth Houriin tämän viikon lauantaina 23. maaliskuuta klo 20.30-21.30. Ympäristötekosi voi olla niinkin yksinkertainen kuin kaikkien valojen sammuttaminen tunniksi.Hirsala Golf sitoutuu Earth Weekiin ympäri vuoden. Ympäristövastuullisuus on isoin arvoistamme, ja olemme toimineet Suomessa pisimpään ympäristövastuullisuuden edelläkävijänä. Hirsala Golf on Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut golfkenttä ja listaudumme maailman vihreimpien kenttien listalle.

Myös WWF:n kanssa Hirsala Golf on tehnyt useita yhteistoimia. Vuodesta 2018 alkaen on tehty taimenen istutusta puroihin, ja 2020 Hirsala ja WWF toteuttivat yhteistyössä Itämeren suojeluun tähtäävän kampanjan. Vuonna 2022 Hirsala ja WWF Suomi tekevät yhteistyötä läpi kauden – tavoitteena kerätä varoja Itämeren suojeluun. Hirsala Golf aikoo jatkossakin toimia ympäristöasioissa edelläkävijänä, ja haluamme että ratkaisut näkyvät myös pelaajille, jotta voimme yhdessä inspiroida toisiamme ympäristövastuulliseen ajatteluun.

Hirsala Golf on ollut aktiivinen kestävän kehityksen parissa monien vuosien ajan, ja jatkuva edistyminen on selvästi nähtävissä. Hirsala on nyt erittäin hyvällä tasolla toimiakseen mallina Suomen golfseuroille. Hirsala löytää jatkuvasti uusia parannettavia toimintoja ja hankkeita, mikä on osoitus sen erinomaisesta henkilökunnasta ja inspiroivasta filosofiasta”, kertoo GEO akkreditoija Sanni Sjöblom.

Hirsala Golfin kohokohdat ympäristövastuullisuudesta:


• Suomen ensimmäinen GEO Sertifioitu golfkenttä vuonna 2010. Sertifikaatti uusittu kolmesti (2014, 2018 ja 2021)
• Golfliiton ympäristöpalkinto vuosina 2011, 2018 ja 2021
• Glasgow:n Ilmastokokouksessa Hirsala Golfin toiminnan esittely 2021
• Kirkkonummen Kunnan kunniamaininta 2019 ympäristögaalassa
•Mother Nature Networkin listauksella yksi maailman viidestä ’’vihreimmästä’’ golfkentästä

Kesäkuussa 2023 Hirsala Golf valittiin Maailman Top 100 Kestävän ja Vastuullisen Golfkentän joukkoon.


Hirsalassa on tehty ja tehdään pitkäjänteisesti ympäristöä tukevia ratkaisuja lukuisin toimenpitein. Aurinkopaneeleista linnunpönttöjen hyödyntämiseen etäisyysmerkkeinä, taimenien istutukseen puroissa - aina robottileikkureiden käyttöön jotka laskevat 90 % hiilijalanjälkeämme. Kannustamme pelaajiamme ympäristötekoihin nostamalla tietoisuutta ympäristöasioista ja tarjoamaan vinkkejä siitä, miten jokainen voi tehdä osansa ympäristön hyväksi.


Me uskomme että yhdessä voimme tehdä maailmasta vihreämmän paikan pelata golfia! Liity siis mukaamme Earth Houriin tämän viikon lauantaina ja sammutetaan valot pois.