YRITYSTAPAHTUMAT JA YKSTITYISTILAISUUDET

Hirsala Golf on ammattimainen yritys- sekä yksityistapahtumien järjestäjä.

Huippukuntoinen kenttä, ensiluokkainen palvelu ja herkullinen ruoka yhdessä toimivan ja tilavan klubialueen kanssa auttavat luomaan tapahtumastanne onnistuneen.

Huomioimme tarpeenne yksilöllisesti ja teemme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin te haluatte. Järjestämme tapahtumia niin suuryrityksille kuin pienemmille kaveriporukoillekin. Me pidämme huolen siitä, että vieraanne voivat nauttia rennosta päivästä Hirsalan klubitalossa ja ympäristössä.

Reilun 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevan Hirsalan klubitalo on näyttävä ja toimiva kokonaisuus, jossa vastaanotto ja jopa 120-paikkaiseksi venyvä ravintola sijaitsevat kätevästi yhtenäisessä tilassa. Pukuhuoneista löytyy miehille lähes 70 ja naisille noin 40 täysmittaista pukukaappia, sekä saunat ja kattavat peseytymistilat pyyhkeineen ja pesuaineineen. Hirsalassa on myös erillinen meikkihuone sellaista kaipaaville.

Hirsalan kenttä toimii erinomaisesti yhteislähtöjä varten. Kaikki lähtöpaikat sijaitsevat lähellä klubialuetta ja peräti 15/18 tiiauspaikasta on alle 500 m päässä, ja kauinkin tiiauspaikka on klubin pääovelta vain parin väylänmitan päässä (noin 800 metriä eli 10 min).

Uudistettu Novelle Range tähtäysviheriöineen sijaitsee klubitalon välittömässä läheisyydessä, ja on matkalla ykkös- ja kymppitiille. Rangen yhteydessä on myös laadukas puttiviheriö sekä uusi ja ainutlaatuinen luontoon sijoitettu chippigriini (uudistettu lähipelialue valmistui 2021), jolle on mahdollista lyödä jopa 40m etäisyydeltä.

Pienempiin tapahtumiin on mahdollista varata alimmassa kerroksessa sijaitseva VIP-sauna: max 16 hengelle tilat pukukaappeineen ja pyyhkeineen. Oleskelutilaan on saatavilla ravintolan palvelut.

Yläkerrasta löytyy palavereihin sopiva yksityinen kabinettihuone, johon mahtuu kokoustamaan noin 20 ihmistä.

Ravintolasali on muokattavissa jopa 60 hengen seminaaritilaksi, johon on yhdistettävissä vaikkapa herkullinen buffet-ruokailu.

Aloita onnistuneen golftapahtuman suunnittelu olemalla yhteydessä meihin: