Yhteistyökumppanimme WiseNetwork

ingressi

WiseNetwork tarjoaa asiakkailleen CRM-ohjatun toiminnanohjausjärjestelmän, WisePlatformin, jonka kaikki työkalut on suunniteltu alusta alkaen toimimaan saumattomasti yhteen toistensa kanssa. WisePlatform on markkinoiden laajin yritysten ja yhteisöjen heti käyttöönotettava CRM-järjestelmä – myös globaalisti. Markkinointi, myynti, taloushallinto ja kirjanpito on suunniteltu toimimaan yhdessä, monipuolisilla automaatioilla toistensa kanssa, samoilla logiikoilla, yhtenäisillä analytiikoilla ja samoilla käyttäjätunnuksilla. Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse enää erillisiä Excel-taulukoita tai monimutkaisia ohjelmistoviidakkoja.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia koodauksesta, integraatioista tai API-rajapinnoista. Kaikki on valmiiksi rakennettu ja käyttövalmiina.

Kehitämme toimialaratkaisujamme yhteistyössä alansa huippuasiantuntijoiden kanssa. Toimialakohtaiset ratkaisumme, kuten WiseGym kuntosaleille, WiseGolf golf-klubeille sekä WiseEvent tapahtumatoimijoille ja ravintoloille, sisältävät CRM-ohjatut työkalut markkinoinnista taloushallintoon, räätälöityinä alakohtaisiin tarpeisiin. WisePlatformia käyttävät laajasti myös esimerkiksi energiayhtiöt ja kauppakamarit.

WiseEconomy-kirjanpitopalvelut ovat osa WiseNetworkin yhden luukun periaatteen mukaista palvelukokonaisuutta. Asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa avun samasta paikasta, järjestelmä- ja kirjanpitoasioissa. Tavoitteenamme on olla tehokkain ja aina ajantasainen taloushallinnon kumppani.

WiseNetwork on edelläkävijä yritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa.
Asiakkaamme ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakkaillamme on aina käytössä markkinoiden ajantasaisin palvelukokonaisuus. Asiakaspysyvytemme koko toimintahistoriamme aikana on 98,5 %.

Asiakkaat ovat myös tiiviisti mukana kehittämässä kanssamme maailman laajinta CRM-järjestelmää. Yhdessä muodostamme viisaan yhteisön ja mikä kuvaisi tätä paremmin kuin nimi WiseNetwork. Jokaisen toimialan kohdalla tehty kehitystyö hyödyttää myös kaikkia muita asiakkaitamme – kehitetään siis WisePlatformia jatkossakin yhdessä. Tarina jatkuu ja jokaisella yrityksellä on mahdollisuus olla osa sitä.