WWF Suomi ja Hirsala Golf jatkavat yhteistyötä 2023

Hirsala Golf ja WWF Suomi ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, ja yhteistyö jatkuu aiempaa kattavampana kaudella 2023. Yhteistyö WWF:n kanssa on laajuuden suhteen toimialalla hyvin poikkeuksellista.

WWF:n strategisena tavoitteena on yhteistyössä yritysten kanssa turvata luonnon monimuotoisuutta ja pienentää luonnonvarojen ylikulutusta eli ihmisen ekologista jalanjälkeä.

Hirsala Golf on jo usean vuoden ajan tukenut WWF:n luonnonsuojelutyötä ja kiinnittänyt huomiota paitsi ilmastonmuutoksen torjumiseen myös luonnon monimuotoisuuden vaalimiseen. Hienoa, että yhteistyömme jatkuu ja laajenee uusien yhteistyötuotteiden myötä. Lämmin kiitos Hirsala Golfille ja yhteistyöhön osallistuville pelaajille tuesta Itämeren suojelutyöllemme”, sanoo WWF Suomen yritysyhteistyön johtaja Annemi Usva-Vänttinen.

Yhteistyön ensisijaisena tavoitteena on kerätä varoja WWF:n Itämeren suojelutyöhön lahjoittamalla pelituotteiden myynnistä osuuksia WWF:lle. Hirsala Golf on tukenut Itämeren suojelutyötä syksystä 2020 alkaen ja laajemmin kaudella 2022.

Kauden 2022 tapaan myös 2023 julkaistaan kuukausittain Kuukauden Hirsala Golf + WWF Suomi -tuote, jonka tuloista lahjoitetaan osuus WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön. Mukana tulevalla kaudella on myös Hirsalan ravintola Vista Verde, joka on luvannut lanseerata erikoistuotteen yhteistyön myötä. Maaliskuun yhteistyötuotteena on puolestaan erikoistarjous Golf + Padel-paketti neljälle hengelle kaudelle 2023, joka on kampanjatarjouksena 249 € (norm. 365 €). Jokaisesta maaliskuun aikana ostetusta kampanjatuotteesta lahjoitetaan 20 € WWF Suomen kautta Itämeren suojeluun.

Samoin tulevalla kaudella Hirsalan avoimissa pari- ja joukkuekilpailuissa (kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna toukokuulta alkaen) lahjoitetaan euro per osallistuja WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön.

Yhteistyö WWF:n kanssa on alusta alkaen sujunut hyvin, ja haluamme ehdottomasti olla eturintamassa ilmastonmuutokseen liittyvien haasteiden torjumisessa ja Itämeren suojelussa”, kertoo Hirsala Golf:n toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Hirsala Golf palkittiin viime vuonna Golfliiton ympäristöpalkinnolla jo kolmatta kertaa palkinnon lyhyen historian aikana. Hirsala pyrkii kehittämään ympäristöä huomioivaa toimintaa jatkuvasti, ja WWF Suomi on mukana myös Hirsala Golf:n ympäristötyöryhmässä pohtimassa tulevia ratkaisuja.