WWF Suomen Itämeri-golf pelattiin hienossa tunnelmassa - kesäkuun yhteistyökampanjatuotteina ovat padelin sarjakortit

Hirsalassa vietettiin perjantaina 7.6. hyväntekeväisyyspäivää. Maailman merien päivän kunniaksi WWF Suomi ja Hirsala Golf järjestivät golftapahtuman, jonka tuotot ohjataan WWF:n Itämeren suojelutyöhön. Tapahtuma pidettiin lämpimässä ja rennossa hengessä. Hirsala Golf ja WWF Suomi kiittävät kaikkia osallistujia! Hyväntekeväisyystapahtuman tunnelmia löytyy oheisista kuvista uutisen päätteeksi.

Kesäkuun Itämeren suojelun kampanjatuotteina sarjakortit padeliin

Ulkopadelkausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin upeiden kelien myötä ja kesäkuussa WWF Suomi -yhteistyötuotteina ovat tarjoushintaiset sarjakortit padeliin:

Nappaa itsellesi ja seurueellesi sopivin sarjakortti ja tule nauttimaan golfin ohella padelista Hirsalan luonnon äärelle!

WWF:n omassa joukkueessa Sanna Laine (vas.) ja Ukko-Pekka Luukkonen (keskellä) ihastelevat Viivi Kaasosen lyöntiä

FGA:n edustusjoukkue tuulettaa onnistunutta pitkää puttia

Palkintojenjaossa hyvä tunnelma jatkuu, palkintoja jakamassa Hirsala Golfin palvelupäällikkö Robin Herlin (vas.) ja WWF Suomen Tiina Jussila (oik.)

Kotikentän tuntemisesta oli hyötyä, sillä hyväntekeväisyystapahtuman voiton Texas Scramble -pelimuodossa nappasi Hirsalan edustusjoukkue Tuomas Uunila (vas.), Seppo Tikkala, Emilia Koskinen ja Robin Herlin