Tapahtuma-aamuille mahdollisuuksia etuysin lähtöihin - ti 28.5. ensimmäinen mahdollisuus!

Toukokuun lähestyessä loppua alkavat lähestyä myös yksityistapahtumat. Hirsala Golf pyrkii aina mahdollistamaan pelioikeutetuilleen ja muille pelaajilleen mahdollisimman hyvin lähtöaikoja myös tapahtumapäiville.

Olemme saaneet Wisegolfin ajanvarausjärjestelmään uutuutena mahdollisuuden tarjota myös etuysille aikoja 9 reiän aamupeleille.

Tiistaina 28.5. on ensimmäistä kertaa tällainen mahdollisuus ja iloksemme osa pelaajista on tämän jo havainnutkin (kts. kuva). Tällaisille tapahtumapäiville, jolloin yksityistapahtuma käynnistyy aamulla ja tapahtuman lähdöt on ykköstiin lisäksi vain takaysiltä, pystymme tarjoamaan aamuihin 9 reiän etuysin lähtöjä. Normaaleina päivinä aamuisin mahdollista on 9 reiän startit vain kymppitiiltä.

Etuysin 9 reiän pelaamiselle ajan pääsee varaamaan tietty puhelimitse asiakaspalvelusta (0100 2010; 0,98€/min +pvm), mutta myös sovelluksesta: Ensin valitaan kalentereista "Aamulähdöt 9r (max 2 hengen suljetut lähdöt)" -kalenteri. Sen jälkeen valitaan lähtöpaikaksi "Kymppitiin" sijasta "Etuysi". Koska lähdöt tapahtuvat 15 min välein, lähdöt on poikkeuksellisesti neljän hengen lähdöille.

Tiistain 28.5. lisäksi lähiviikoille vapautuu vastaavia lähtöaikamahdollisuuksia todennäköisesti ainakin perjantaina 7.6. (Itämeri-golf) sekä torstaina 13.6. (yritystapahtuma). Alkukesälle on mahdollista myös parille muulle ajankohdalle vastaavat toimenpiteet ja elokuussa yritystapahtumien kovimpana high seasonina vain etuysin aamumahdollisuuksia tulee lisää.