Sisäharjoittelutilat jälleen varattavissa!

Hirsala Golfin klubitalolle on rakennettu sisäharjoittelupaikka, joka kattaa Trackman 4-simulaattorin*, FlightScope Mevo+ -simulaattorin, kaksi lyöntiharjoittelutilaa sekä kaksi harjoitusviheriötä. Laadukkaat JP Heleniuksen tekonurmi pinnat takaavat laadukkaan talviharjoittelu kokemuksen.​​​​​​​

Varaa aika tai katso ajanvaraustilanne alla olevista linkeistä:


*Hirsala Loungessa on markkinoiden tarkin ja laadukkain Trackman4 -lyöntianalysaattori. TrackMan laitteella voi harjoitella, pelata virtuaalisesti eritasoisia kenttiä ympäri maailman ja pelata hauskoja erityylisiä taitopelejä. FlightScope Mevo+ pro package on myös huipputasokas simulaattori, jonka käyttöliittymä toimii suomeksi, joten laite on erittäin helppokäyttöinen.

Simulaattoreihin on tarjolla on sekä vakiovuoroja että kertavuoroja. Lisäksi talvikaudelle 2023-2024 uutuudeksi on saatavilla sarjakortteja.

Lyöntipaikkoihin puolestaan tarjoamme talvella harjoitteluaikoja, ja lyöntivuorojen yhteyteen sisältyy myös harjoitusviheriön käyttö.

Hirsalan alakerta on hyvin tilava ja mahdollistaa turvallisen harjoittelun erinomaisilla turvaväleillä poikkeusolot huomioiden. Mahdollista on myös vuokrata koko harjoittelutila omaan käyttöön. Lisäksi alakerran VIP-saunojen hyödyntämisen voi yhdistää simulaattorivuoron päätteeksi oman seurueen käyttöön.

Katso Video: Tutustu MR Golf Studio Hirsalan tiloihin

Kertavuorot voi varata suoraan osoitteesta: https://erp.asio.fi/onlinekalenteri/mrgolfschool/guest.php

Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta, koko tilan vuokraamisesta tai yksityissaunojen hyödyntämisestä, ota yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse minni@mrgolfschool.fi tai 040 552 2190

Hinnasto:

TRACKMAN SIMULAATTORI VAKIOVUOROT

  • Vakiovuorot varattavissa 1.11 alkaen!
  • Vakiovuorojen hinnat alkaen 15 €/h

HIRSALA LOUNGE SAUNA- JA SIMULAATTORITILAT

Tyylikäs ja viihtyisä yksityistila, jossa voit pelata ja treenata omassa rauhassa omalla porukalla Trackman – simulaattorin avulla ja vaikka kokoustaa. Voit täydentää Hirsala Loungessa järjestettyä tilaisuutta/illanviettoa mm. opetustuokiolla, puttiklinikalla tai TrackMan-analyysillä.
Saunatilan kapasiteetti max 16 hlöä. Tilassa on tv ja jääkaappi. Tilaan saa tuoda omat tarjoilut. Autamme myös mielellämme catering-järjestelyissä.

SAUNA + SIMULAATTORIPAKETTI:

Sisältää Trackman-simulaattori ja saunatila 4 h käytössänne.

  • Su-to 350 €
  • Pe-la 390 €


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Minea Blomqvist-Kakko
minni@mrgolfschool.fi

puh. 040 552 2190


YRITYKSILLE

Haluatko järjestää henkilöstöllesi, golfkerhollesi tai asiakkaillesi mahdollisuuden treenata läpi talven inspiroivassa ja kehittävässä ilmapiirissä. Tai ottaa yrityksellesi yhteisen vakiovuoron Trackman- simulaattoriin. Järjestämme myös lajiin tutustumisia rennossa hengessä. Keväällä voi aloittaa Greencard kurssin jo sisältä loistavissa olosuhteissa.

MR Golf Studio Hirsalassa on 2 kpl harjoittelutilaa, joihin mahtuu treenaamaan 16 hlöä kerralla.

MR Golf Schoolin opettajat Tommi Laitto, Tuomas Tuovinen, Timo Rauhala, Harri Murtonen tai Minea Blomqvist-Kakko tekevät opetuskokemuksesta mieleenpainuvan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Minea Blomqvist-Kakko
minni@mrgolfschool.fi

puh. 040 552 2190