​​​​​Senioreiden tapahtumakausi päättyi palkintosateeseen

Hirsalassa on tällä kaudella ollut ensimmäistä kertaa säännöllistä senioritoimintaa, josta kiitokset kuuluuvat senioritoimintaa pyörittäneille Seppo Tikkalalle ja Leenamaija Sipposelle.

Kaudella 2023 on pelattu viikoittain senioreiden viikkokilpailuita maanantaisin ja toiminnan on tarkoitus jatkua myös ensi kaudella hyvin vastaavasti, mutta käynnistäen ”seniorikausi” jo toukokuun alkupuolella (nyt käynnistyi vasta kesäkuussa).

Alkuviikosta pelatussa finaalissa mukana oli laaja osallistujajoukko, joka kokoontui pelien päätteeksi palkitsemaan sekä viimeisen kilpailun että koko kauden onnistujat. Finaalikisassa yksi oli aivan omaa luokkaansa sillä Hannu Haapanen selätti Hirsalan kentän 39 bogeypisteellä jättäen muut vähintään 10 pisteen päähän. Toiseksi sijoittunut Jan Gädeke keräsi palkintoja enemmänkin sillä kakkossijan lisäksi tarkkuutta löytyi lähimmäksi lippua -erikoiskisailussa.

Koko kauden senioreiden ykköseksi kruunattiin finaalipäivän kolmonen Hanne Schauman, joka vei kokonaisrankingin täpärästi yhdellä pisteellä ennen Gädekeä ja kolmella pisteellä ennen Pentti Vilukselaa.

HIRSALA GOLF ONNITTELEE SENIORIPÄIVÄN JA -KAUDEN ONNISTUJIA JA KIITTÄÄ VIELÄ TIKKALAA JA SIPPOSTA TOIMINNAN ORGANISOINNISTA!