Hirsalassa jälleen alkukaudesta Suomen parhaat viheriöt!


Pelaajien kenttäkokemuksia mittaavan Players1st:n kyselyiden pohjalta Hirsala Golfin viheriöt ovat olleet jälleen Suomen parhaat alkukaudesta 2024 – merkittävällä marginaalilla muihin kenttiin verrattuna.


Hirsalan griinit ovat keränneet vieraspelaajilta peräti 93 pistettä, mikä on korkeampi luku kuin millään kentällä kaudella 2023. Kaudella 2023 Hirsala sijoittui koko kauden osalta kakkoseksi 89 pisteellä - kaksi pistettä kärkeä perässä. Nyt alkukauden 93 pistettä on puolestaan neljä pistettä korkeampi kuin lähimmällä haastajalla.

Upea kentänhoitotiimimme on tehnyt kenttämestari Janne Lehdon johdolla kerrassaan loistavaa työtä sekä tietysti nyt talvella että myös golfkauden aikana, mikä luo aina erinomaisen pohjan tulevaan. Todella monelle pelaajalle on erittäin tärkeää, että pallot vierivät viheriöillä niin kuin pitääkin, ja on ilo, että olemme onnistuneet siinä jo alkukaudesta poikkeuksellisen hyvin, kertoo Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela​​​​​​​

Finnish Tour käynnissä - tule testaamaan kisaviritetty kenttä ja Suomen kärkigriinit - lisää peliaikoja avattu pelaajien iloksi!

Finnish Tour käynnistyi torstaina aamulla ja Hirsalan kentän uudet kenttäennätyksen haltijat (71 lyöntiä) takatiiltä ovat aamupäivän jälkeen Hirsalan oma edustuspelaaja Niclas Hellberg, kokenut maestro Roope Kakko sekä Nikke Tyry ja Viggo Talasmäki. Edellinen kenttäennätys 75 lyöntiä oli Julian Keson hallussa viime kauden seuran mestaruuskilpailuista. Iltapäivällä on lähtenyt toinen erä pelaajia liikkeelle, joten ennätys saattaa parantua vielä torstain aikana. Naisten sarja on niin ikään käynnistynyt iltapäivällä.

Kiinnostus viritettyä kisakenttää ja huippugriinejä kohtaan on ollut erittäin suurta, ja olemme vapauttaneet lisää peliaikoja pelaajien iloksi. Tällä hetkellä peliaikoja on pelaajien varattavaksi seuraavasti:
Torstaina ja perjantaina:

  • Klo 17:20 alkaen "Ajanvaraus 18r (max. 4 hengen lähdöt)" -kalenteriin 18 reiän kierroksia varten sekä
  • Klo 17:20-19:10 lähdöt Takaysille "Ajanvaraus 9r (max. 4 hengen lähdöt)" -kalenteriin (huom! Tulee valita valikosta Lähtötii 10!) .

Lauantaina:

  • Klo 13:00-14:10 lähdöt Takaysille "Ajanvaraus 9r (max. 4 hengen lähdöt)" -kalenteriin (huom! Tulee valita valikosta Lähtötii 10!) .
  • Klo 15 alkaen on 18 reiän kierroksille kalenteri auki ja siellä on joitakin vapaita paikkoja iltapäivälle ja alkuiltaan


Players1st 2024