Hirsalan pelioikeudet ja sarjakortit joulukampanjassa - Joululahjaksi padelvuoro tai golf-auton käyttökerta!

Hirsala Golfin pelioikeuksia on kaudelle 2024 myynnissä rajattu määrä, jotta pelioikeuden hankkineet saavat erinomaisesti peliaikoja huippukentältämme.

​​​​​​​Ensi kauden pelioikeuksista on myyty jo yli puolet.

Joulukampanjassa (voimassa 31.12.2023 saakka) pelioikeuden hankkineet saavat kylkäisenä joululahjaksi joko 90 min padel-vuoron TAI golf-auton kierrokselle (1x18r) hyödynnettäväksi tulevalle kaudelle. Tilausta uudesta verkkokaupasta tehdessä, voit kirjoittaa ”Lisätietoa tilauksesta” -kohtaan kumman lahjoista haluat hyödynnettäväksesi ensi kaudelle. Joulukampanjassa tuotteet ovat edullisina Early Bird -tarjouksina, esim. täyspelioikeus 1 290 € (norm. 1 690 €).
​​​​​​​MYÖS SARJAKORTIT VASTAAVASSA KAMPANJASSA

Viime kaudelle itsensä läpi lyöneet henkilökohtaiset sarjakortit sekä perinteiset jaettavat Green Fee -paketit ovat myös vastaavasti joulukampanjassa samalla lisäedulla eli kaupan päälle saa ensi kaudelle joko 90 min padel-vuoron TAI vaihtoehtoisesti golf-auton kierrokselle (1x18r) mukaan. Myös sarjakortteja hankkiessa tulee ”Lisätietoa tilauksesta” -kohtaan kirjoittaa kumman lahjoista haluat hyödynnettäväksesi kaudelle 2024. Niin ikään sarjakortit ovat tällä hetkellä Early Bird -tarjouksina saatavilla hyvin edullisesti.
Halutessasi onnistuvat tilaukset myös laskutuksella, jolloin hintaan lisätään +32,50 € toimistomaksu per lasku – lähetä tässä tapauksessa sähköpostia Robin.Herlin@Hirsalagolf.fi otsikolla: TILAUS 2024 . Huom! Jos haluat maksaa osan maksusta liikuntaeduilla, niin on käytettävä laskutusta (verkkokaupan kautta ei onnistu).

Mikäli sinulla on kysyttävää pelioikeuksista tai sarjakorteista, Robin pyrkii auttamaan sinua.

Early Bird -kampanjan eriä on rajattu määrä.

VARMISTA PELAAMISESI HUIPPUKENTÄLLÄ EDULLISESTI JA HANKI SINULLE SOPIVA PELIRATKAISU UUDESTA VERKKOKAUPASTA!