Hirsala kunnioittaa presidentti Ahtisaarta - Suruliputus koko viikon ajan

Presidentti Martti Ahtisaari on kuollut maanantaina 16. lokakuuta Helsingissä.

Hirsala Golf haluaa kunnioittaa presidentti Ahtisaaren muistoa ja pitää suruliputuksen poikkeuksellisesti koko viikon ajan.

Presidentti Ahtisaaren kansainvälinen ura sai huipennuksen vuonna 2008, kun hänelle luovutettiin Nobelin rauhanpalkinto yli 30-vuotisesta urastaan kansainvälisten konfliktien ratkomiseksi.

Presidentti Ahtisaari oli etenkin Hirsalan kentän alkuaikoina mukana monissa tapahtumissa Hirsalassa ja hänen rauhanpalkinnosta saamansa Nobel-palkinto oli myös esillä Hirsalan klubitalolla.​​​​​​​MUISTOKIRJOITUS PRESIDENTTI AHTISAARELLE

Martti Ahtisaari oli suuri suomalainen vaikuttaja ja Nobel-voittaja, joka omistautui rauhan edistämiselle ja maailman parantamiselle koko elämänsä ajan. Hirsala Golf haluaa tässä muistokirjoituksessa kunnioittaa hänen perintöään ja saavutuksiaan.

Martti Ahtisaari oli paitsi taitava diplomaatti myös intohimoinen golfin harrastaja. Hirsala Golf on ylpeä siitä, että saimme olla osa hänen elämäänsä ja nähdä hänet nauttimassa rakkaasta lajistaan golfia täällä Hirsalassa.

Martti Ahtisaari oli mestari siinä, mitä hän teki kentällä ja sen ulkopuolella. Hänen tinkimätön päättäväisyytensä ja sitoutumisensa rauhan ja ihmisoikeuksien puolesta ovat esimerkki meille kaikille. Hän muistutti meitä siitä, että yhteistyö, dialogi ja kunnioitus ovat avaimia maailmanrauhaan.

Hirsala Golf haluaa ilmaista syvimmän osanottonsa Martti Ahtisaaren perheelle ja ystäville. Hänen vaikutuksensa ja muistonsa elävät sydämissämme, ja me jatkamme työtä rauhan ja yhteisymmärryksen puolesta, kuten hän meille opetti.

Martti Ahtisaari, jäämme kaipaamaan sinua, mutta olet jättänyt meille arvokkaan perinnön, jota vaalimme ja kunnioitamme. Kiitos kaikesta, mitä teit maailmamme hyväksi.

Kirkkonummella 16.10.2023 Hirsala Golf