Hanne Schauman senioreiden viikkokilpailuiden kauden kuningatar

Maanantaisin pelatut senioreiden viikkokilpailut päättyivät 9.9. pelattuun finaalikierrokseen.

Toukokuusta lähtien Hirsalassa on pelattu senioreiden viikkokilpailuita aina maanantaisin ja 9.9. pelattiin viimeinen osakilpailu, joka päättyi Hanne Schaumanin voittoon. Schauman voitti myös kokonaiskilpailun keräten lopulta maksimipisteet 64 pistettä - tuloksiin otettiin huomioon kahdeksan parasta tulosta kauden aikana ja viimeisen kisan myötä Schauman sai kahdeksannen osakilpailuvoiton.

"Kiitokset kaikille pelikavereille kaudesta, on ollut aivan mahtava pelata ihanien ihmisten kanssa. Kiitokset myös Hirsalalle, jonka järjestelyt ovat toimineet erinomaisesti ja kenttä ollut viikosta toiseen kerrassaan loistavassa kunnossa. Toivottavasti ensi kaudelle saadaan lisää osallistujia mukaan jo vakiintuneeseen senioreiden maanantain viikkokisamalliin, Schauman tunnelmoi.

Schauman palkittiin kokonaiskilpailun voitosta Hirsalan uudella mailahupulla, pipolla, shamppanjalla sekä tuotepaketilla sisältäen ProV1-palloja, tiipussin ja uuden griinimarkerin.

Kauden kakkonen oli puolestaan Jan Gädeke, joka keräsi huikeat 62 pistettä. Kolmannesta sijasta oli niin ikään tiukka kamppailu ja pronssille ylsi 51:llä pisteellä Seppo Tikkala, joka sai pisteen enemmän kuin seniorivastaavanakin toimiva Leenamaija Sipponen.

Kaikki kauden kymmenen parasta palkitaan tuotepalkinnoilla.

Hirsala Golf haluaa kiittää kauden 2024 osalta senioritoimintaa pyörittänyttä Leenamaija Sipposta sekä kaikkia kilpailuihin osallistuneita pelaajia!

Kuvassa vasemmalla seniorivastaava Leenamaija Sipponen ja oikealla kauden kuningatar Hanne Schauman