Siirry suoraan sisältöön

18 signature-väylää –
avoinna sinua varten.
Varaa peliaikaGolfbox-ajanvaraus Verkkokauppa

Caddiemaster

Puh. 0207 412 369
info@hirsalagolf.fi
Varaa peliaika »
Selaa lähtöaikoja

Aukioloajat
Caddiemaster:
Suljettu
Ravintola:
Suljettu - Vain catering-palvelut ja tapahtumat.
Löydä perille

Hirsalantie 215, 02420 Jorvas
Katso kartalta »

Tilaa uutiskirje »
Valikko
  • Verkkokauppa
    • Kaikki tuotteet
    • Green feet
    • Sarjakortit
    • Pelipaketit
    • Pelioikeudet
    • Ostoskori
    • Kassa
    • Verkkokaupan toimitusehdot
  • Pelaamaan
    • Ajanvarausohje
    • Aukiolotiedot
    • Pelimaksut
    • Paikallissäännöt
    • Pelinopeus
    • Sää Hirsalassa
    • Osakasedut
    • Osakkaan pelioikeusilmoitus
    • Jäsenyys 2019
  • Kenttä
    • Ympäristö
    • Kenttäkartta
    • Väyläesittelyt
    • Slopelaskuri
    • Pistebogeylaskuri
    • Suunnittelija
    • Holes-in-one
  • Palvelut
    • Klubitalo
    • Ravintola Spoon
    • Pro
    • Harjoitusalueet
    • Majoitus
    • Tapahtumakalenteri
    • Proshop
  • Ajankohtaista
  • Yrityksille
    • Yritystapahtumat
    • Kokoustilat
  • Yhteystiedot
    • Yhteystiedot
    • Henkilöstö
      • Toimisto
      • Kentänhoito
      • Hallitus
    • Laskutusohje
  • Jäsenille
Hirsala Golf

Arkisto

  • helmikuu 2019
  • tammikuu 2019
  • joulukuu 2018
  • marraskuu 2018
  • lokakuu 2018
  • syyskuu 2018
  • elokuu 2018
  • heinäkuu 2018
  • kesäkuu 2018
  • toukokuu 2018
  • huhtikuu 2018
  • maaliskuu 2018
  • helmikuu 2018
  • tammikuu 2018
  • joulukuu 2017
  • marraskuu 2017
  • lokakuu 2017
  • syyskuu 2017
  • elokuu 2017
  • heinäkuu 2017

Kaikki uutiset »

Caddiemaster

Puh. 0207 412 369
info@hirsalagolf.fi

Aukioloajat
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 9:00-15:00 . Asiointi vain sovittaessa.
Ravintola:
Suljettu - Vain catering-palvelut ja tapahtumat.
Proshop:
Suljettu
Pukuhuoneet:
Suljettu
Löydä perille

Hirsalantie 215, 02420 Jorvas
Katso kartalta »

Menestyksekäs kausi 2018 päätökseen

3.12.2018, klo 14:59

Aloitimme kauden 2018 historiallisella muutoksella, kun yhtiökokous päätti yksimielisesti yhtiöjärjestyksen muutoksesta, joka poisti vuosivastikkeet ja siirsi Hirsala Golfin edelläkävijänä täysin markkinaehtoiseksi golfyhtiöksi. Pelioikeuksia myytiin greenfee-tuotteiden ohella runsaasti koko kevään.

Lämmin ja aurinkoinen – ja ennen kaikkea lähes sateeton – kesä toisaalta kannusti ihmisiä kentille, mutta toisaalta jätti varmasti myös jotkut ilmastoitujen kotiensa ja mökkiensä rauhaan. Edelliskauteen 2017 verrattuna Hirsalassa pelattujen kierrosten määrä kasvoi kaudella 2018 yli 20 prosenttia, kun koko Suomessa pelattiin 8,7 prosenttia edellisvuotta enemmän. Kasvua tuli niin omissa kuin vieraspelaajissa sekä yritystapahtumissa. Huikeaa kierrosmäärän kasvua selittää loistokuntoisen kentän lisäksi onnistunut markkinointi. Kenttä oli auki 27.4.-18.11.2018 eli yhteensä 204 päivää, joka on kolme päivää edellisvuotta enemmän.

Ykkönen niin kentällä kuin klubilla

Golfliiton hallinnoimalla Pelaaja ensin -työkalulla kerätyn palautteen perusteella Hirsala loistaa Uudellamaalla monilla eri osa-alueilla. Kun katsotaan kaikkien seurojen omien jäsenten kentistä (kunto, layout yms.) antamia palautteita, Hirsala nousee ykköseksi Uudellamaalla. Omat jäsenet pitävät myös Hirsalan opetusta alueensa parhaana. Vieraspelaajat puolestaan arvioivat Hirsalan klubitalon Uudenmaan parhaaksi, samoin asiakaspalvelun. Lähelle kirkkainta kärkeä nousi myös Hirsalan klubiravintola Spoon niin jäsenten kuin vieraspelaajien palautteissa. Kaikkiaan jäsenten arvioimilla yhdeksällä eri osa-alueella Hirsala oli ykkösenä kahdella, samoin vieraspelaajien kahdeksalla eri osa-alueelle ykköspaikkoja oli kaksi.

Kentän perusparannus jatkui kuivana kesänä

Mennyt kesä oli erityislaatuisen kuiva ja pelipinnat kärsivät kuivuudesta niiltä osin kuin kentän kastelujärjestelmä ei yllä kastelemaan. Kuiva kesä tyhjensi kasteluvesialtaana toimivan takaysin lammen lähes kokonaan. Luonnonvesi kuitenkin riitti kasteluun eikä vesihanoja tarvinnut avata – paitsi testiksi. Lähes kokonaan tyhjentyneen lammen pohjalta kerättiin käsin arviolta yli 20 000 golfpalloa, jotka toimitettiin puhdistettavaksi ja jälleenmyytäväksi suomalaiselle yrittäjälle. Syksyllä vedenpinnan noustua lähemmäs normaalia tasoa kävi lammessa vielä vapaasukeltajia poimimassa palloja.

Väylän 17 bunkkeri pienennettiin ja maisemoitiin nätimmäksi.

Kauden aikana kunnostettiin reiän 17 väyläbunkkeri, jota pienennettiin väylän puolelta ja muotoiltiin kauniimman näköiseksi. Rei’illä 7 ja 18 tehtiin myös perusteelliset bunkkeriremontit. Bunkkerien pohjat vuorattiin samalla Capillary Concrete -materiaalilla, jota on aiemmin asennettu muun muassa kakkosen etubunkkeriin. Uusittujen bunkkerien etureunat rakennettiin modernisoidulla versiolla links-kentiltä tutusta revetted-menetelmästä. Siirtonurmen sijaan reunoille pinottiin käytöstä poistettua hiekkatekonurmijalkapallokentän pohjaa. Durabunker-nimellä kulkeva menetelmä vähentää bunkkerin kunnossapitoon tarvittavaa aikaa ja samalla ohjaa ylärinteestä tulevan sadeveden suoraan bunkkerin Capillary Concrete -pohjaan, jolloin hiekkaesteeseen ei pääse syntymään valumia. Myös reiän 3 viheriöbunkkereiden pohjat uusittiin Capillary Concretella.

Muita kentän parannushankkeita olivat reiän 7 keltaisen lyöntipaikan laajennus ja kivimuurin rakentaminen sekä lukuisat kuivatustyöt, jotka entisestään parantavat kentän pelattavuutta. Kentällä oli käynnissä kaudella 2018 myös mielenkiintoisia kentän ympäristöön liittyviä projekteja, kuten taimenten mäti-istutukset Finnträskin laskuojaan sekä luontoselvitys, jonka tuloksia kuulemme lisää ensi vuoden puolella. Kentän sulkeuduttua reuna-alueilta on raivattu koivuja ja kentälle on rakennettu ”ötökkähotelli”.

Jaa uutinen:

Kategoriassa Ajankohtaista
Hirsala Golf

Hirsalantie 215
02420 JORVAS

Puh. 0207 412 369
Fax 0207 412 362
info@hirsalagolf.fi


Tietosuojaseloste



Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja.