18 signature-väylää –
avoinna sinua varten.
Varaa peliaikaGolfbox-ajanvaraus Verkkokauppa

Aukioloajat
Caddiemaster:
Ark 7:00-19:00 vkl 7:00-18:00.
Ravintola:
Ark 8:00-22:00 vkl 8:00-22:00.
Löydä perille

Hirsalantie 215, 02420 Jorvas
Katso kartalta »

Ajankohtaista

Ilmoittaudu Golfkesä-pariscrambleen pe 27.7. klo 10

Koe golf hauskimmillaan Suomen golfkesä on vihdoin käsillä! Golfpisteen Golfkesä-kiertue esittelee 13 upeaa kotimaista kohdetta…

Lue lisää »

Jaossa 18 matkapalkintoa GoGolfin Destinations Tourilla su 29.7. klo 10

Kesän ainoa Destination Tourin tapahtuma, joka järjestetään viikonloppuna! GoGolf Destinations Tour- on golfkesän jännittävin kiertue.…

Lue lisää »

Viheriöiden holkki-ilmastus 16-17.7

Hirsalan viheriöiden holkki-ilmastus, heinäkuu 2018 Aloitamme maanantaina 16.7. viheriöiden holkki-ilmastuksen ja pyrimme saattamaan koko prosessin…

Lue lisää »
Näytä kaikki
Ajankohtaista


Koe Hirsalan tunnelma

Viihtyisät ja modernit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien, kokousten, asiakastilaisuuksien ja koulutusten järjestämiselle. Hirsala Golfin kokous- ja klubitilat ovat osakkaiden käytössä ympäri vuoden.

Kentän pituus on takatiiltä mitattuna 6 265 metriä. Suurin korkeusero kentällä on 20,5 metriä eli täysikasvuisen puun korkeus. Väylät kulkevat vaihtelevassa maastossa. Kenttä on takatiiltä vaativa, kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen golfkenttä, joka haastaa klubipelaajien ohella ammatikseen golfaavat.

Hirsala Golfin alueella on monimuotoinen puusto, kallioiden laella kasvaa käkkärämäntyjä ja pylväskatajia, lehtoalueilla jättimäisiä haapoja ja leppiä sekä mm. komea kilpikaarna-mänty. Kentän rakentamisessa on pyritty säilyttämään puusto mahdollisimman tarkoin, komeat maisemapuut saavat kunniapaikan väylien varrella.

Alueella on runsas aluskasvillisuus ja laaja eläimistö. Oravien, mäyrän, ja hirvien lisäksi alueella asuu pieni peuralauma. Eläimistölle jätetään riittävät, yhtenäiset suoja-alueet, ja niiden luontaiset kulkureitit pyritään säilyttämään.

Hirsalan 18 signature-väylää tarjoavat haasteita ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle pelaajalle.

Tutustu kenttään

Kentän suunnittelija on kokenut ja arvostettu pohjoisirlantilainen kenttäsuunnittelija David Jones, jonka mukaan Hirsalan maasto soveltuu erinomaisesti golfkentälle.

Tutustu kenttään